Κούγιας: «Ο Παναθηναϊκός έδιωξε τα ελληνόπουλα και έφερε αληταράδες» (vid)

Gazzetta team
Κούγιας: «Ο Παναθηναϊκός έδιωξε τα ελληνόπουλα και έφερε αληταράδες» (vid)

bet365

Σφοδρή επίθεση του Αλέξη Κούγια κατά του Παναθηναϊκού αλλά και προσωπικά του Γιάννη Αλαφούζου, με τον πρόεδρο της ΑΕΛ να τονίζει πως οι «πράσινοι» έχουν διώξει τα ελληνόπουλα και έχουν φέρει αληταράδες.

Κούγιας κατά πάντων. Ο πρόεδρος της ΑΕΛ μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ επιτέθηκε κατά του Παναθηναϊκού αναφέροντας μεταξύ άλλων πως έδιωξε τα ελληνόπουλα φέρνοντας αληταράδες, ενώ από τα... πυρά του δεν γλίτωσε ούτε ο Γιάννης Αλαφούζος για τον οποίο είπε πως πρώτα πρέπει να φτιάξει ομάδα και μετά να ασχολείται με αθλητικές εκπομπές.

Αναλυτικά ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε: «Δεν μπορεί ένας Παναθηναϊκός να μην έχει ποδοσφαιρική λογική και να διώχνει όλα τα ελληνόπουλα και να μαζεύει όλους αυτούς τους αληταράδες που ήρθαν εδώ για να κολλήσουν τα τελευταία ένσημα. Και θέλω να πω ακόμα κάτι.

Εγώ θέλω να δώσω ένα μήνυμα στον κύριο Αλαφούζο. Πρώτα φτιάχνεις ποδοσφαιρική ομάδα και μετά τηλεοπτική εκπομπή. Πρώτα φτιάχνεις αυτό που καμαρώνει κάθε φίλαθλος του Παναθηναϊκού και δεν κοιτάζεις κάθε άνθρωπο που δεν κάνει το κέφι σου να τον εξοντώνεις ηθικά κάθε Δευτέρα. Και θα ήθελα να δείξουν καρέ-καρέ τι κάνει ο Μπεργκ κάθε Κυριακή και τι έκανε και σήμερα. Πρέπει να αποβάλλεται συνέχεια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα