Γκολ και... μηνύματα από τους παλαίμαχους ΠΑΣ και Μπαρτσελόνα! (vid & pics)

Gazzetta team
Γκολ και... μηνύματα από τους παλαίμαχους ΠΑΣ και Μπαρτσελόνα! (vid & pics)

bet365

Σε ένα φιλικό που είχε ως στόχο την στήριξη των προσφύγων, οι παλαίμαχοι της Μπαρτσελόνα επικράτησαν 4-1 των αντίστοιχων του ΠΑΣ με τις δύο ομάδες όμως να στέλνουν πολύ καλά μηνύματα...

Ένα ξεχωριστό και για καλό λόγο φιλικό πραγματοποιήθηκε στους Ζωσιμάδες. Εκεί, οι παλαίμαχοι του ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξένησαν τους αντίστοιχους της Μπαρτσελόνα με στόχο να στηρίξουν την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ στον αγώνα για τα προβλήματα από την προσφυγική κρίση.

Μπορεί το σκορ να έχει μικρή σημασία, όμως για την ιστορία οι Καταλανοί επικράτησαν 4-1, ωστόσο αυτό που μετράει είναι πως αρκετά μικρά παιδιά χαμογέλασαν, ενώ οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων θυμήθηκαν τα... νιάτα τους!

Για την ιστορία, στο πρώτο 40λεπτο για την Μπαρτσελόνα σκόραραν ο Κόντρο στο 29' με σουτ, ενώ ο ίδιος με πλασέ στο 53' έκανε το 0-2 και ο Μολίστ στο 35' με σουτ έκανε το 3-0. Στο 80' ο ίδιος από την άσπρη βούλα διαμόρφωσε το τελικό 4-1. Για τον ΠΑΣ είχει μειώσει στο 68', ο Κορμαρής με κεφαλιά.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ Γιάννινα: Μάστακας, Κώνστας, Μπουτσουρής, Ζώης, Οικονόμου, Γκαρόζης, Γιάτσος, Σιχλιμοίρης, Μητσιόπουλος, Λιάκος, Κατερίνης.
Έπαιξαν και οι: Ζαβογιάννης, Τσιατούρας, Κοντοδήμας, Ντέτσικας, Κλείτσας, Κοζανίτης, Χαρίσης, Κορμαρής, Τζιάλλας, Μαρούλης, Γκολφινόπουλος, Τσιάβος, Παπαρούνας, Παπαβασιλείου, Φιλιάς.

Μπαρτσελόνα: Guzman, Blanquera, S. Perez, Dehu, Chavaria, M Rosas, Delgado, Molist, Landi, Kodro, Babanguida.
Έπαιξαν και οι: Fares, Ortuno, S. Garcia, Palau

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα