Χατζηγιοβάνης, μεταγραφές: Εκλεισε στην Ομόνοια για δύο χρόνια
Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, μέσα από τον Αστέρα Aktor και την εμπιστοσύνη που του έδειξε ο Σάββας Παντελίδης, επέστρεψε στο επίπεδο που ανήκει.
Ο διεθνής μεσοεπιθετικός, είχε μια άκρος δελεαστική πρόταση για να ενισχύσει την Ομόνοια, με το σύλλογο της Κύπρου να του προτείνει διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ετσι, ο 28χρονος, έχει δώσει τα χέρια με τους ανθρώπους του συλλόγου και αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα.
Με τους κιτρινομπλέ την περσινή σεζόν μέτρησε 2 γκολ σε 12 συμμετοχές, ενώ με την Εγιουπσπόρ την οποία και αποχαιρετά είχε 6 ματς στα πόδια του.
Στο παρελθόν αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό, με 167 ματς και 17 γκολ / 18 ασίστ, ενώ με την Ανκαραγκιουτσού είχε 71 ματς, 7 γκολ και 8 ασίστ.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
