EURO Κ21: Back to back Πριγκίπισσα η Αγγλία, μετά από θρίλερ κόντρα στη Γερμανία!
Το 2023 ήταν η Ισπανία, το 2025 η Γερμανία. Και τις δύο χρονιές Πριγκίπισσα στην Ευρώπη ήταν η Αγγλία! Τα Λιονταράκια το έκαναν ξανά και διατήρησαν τα σκήπτρα τους στο EURO Κ21, αφού στον θεαματικό τελικό απέναντι στη Μάνσαφτ ήταν εκείνα που βρήκαν τον τρόπο να επικρατήσουν στην παράταση (3-2) και να το... φέρουν σπίτι, όπως οι «άντρες» δεν το έχουν κάνει ποτέ.
Η ομάδα του Λι Κάρσλεϊ δεν θα μπορούσε να μπει καλύτερα στο παιχνίδι. Εξ αρχής άρπαξε τους Γερμανούς από τον σβέρκο και έκανε ό,τι ήθελε. Μόλις στο 5ο λεπτό, ο πρωταγωνιστής Χάρβεϊ Έλιοτ με ακόμα ένα πολύ όμορφο τελείωμα στη διοργάνωση άνοιξε το σκορ και στο 25' ο Χάτσινσον διπλασίασε τα τέρματα της Αγγλίας, που θα μπορούσε να έχει χτίσει μεγαλύτερη διαφορά, απειλώντας πολλάκις την εστία του Ατουμπόλου.
Η Μάνσαφτ ωστόσο έμεινε ζωντανή και με εξαιρετική κεφαλιά του Βάιπερ μείωσε στην εκπνοή του πρώτου μέρους για να αλλάξει πλήρως το μομέντουμ του παιχνιδιού. Η Γερμανία ισορρόπησε και στο 61ο λεπτό με φανταστικό σουτ του Νέμπελ έκανε το 2-2. Ακολούθησαν καλές στιγμές και για τις δύο ομάδες, με αποκορύφωμα το δοκάρι της Μάνσαφτ με τον Νέμπελ στις καθυστερήσεις, και το ματς οδηγήθηκε στην παράταση.
Εκεί όπου το έκρινε ο Τζόναθαν Ρόου. Με το που πέρασε ως αλλαγή στο ματς, ο επιθετικός της Μαρσέιγ πήρε τρομερή κεφαλιά-ψαράκι στο 92' και χάρισε το τρόπαιο στην Αγγλία, μιας και η Γερμανία, παρ'όλη την πίεσή της και ένα... δεύτερο δοκάρι και πάλι στις καθυστερήσεις, δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
