Νορβηγία: Σε απίστευτο τοπίο από το χιόνι αγώνας στο Κύπελλο

Δημήτρης Ντζάνης
Σε απίστευτο τοπίο από το χιόνι αγώνας στο Κύπελλ

bet365

Σε ένα νησί στον Αρκτικό Κύκλο η τοπική Σκιερβόι και η Τρόμσο έπαιξαν για το Κύπελλο Νορβηγίας στο απόλυτο λευκό φόντο.

Το Σκιερβόι είναι δήμος στη διοικητική περιφέρεια του Τρόμσο στη Νορβηγία κι εδρεύει σε ένα νησάκι στην έξοδο του Αρκτικού Κύκλου προς το Αρχιπέλαγος του Σβάλμπαρντ.

Σε αυτό ζουν κάτι λιγότερο από 3.000 ψυχές με κύρια ασχολία την αλειία και τη μεταποίηση ψαριών, όπως ο μπακαλιάρος και ο σολομός, με σύγχρονες μονάδες φιλετοποίησης.

Στο Σκιερβόι παίζουν και ποδόσφαιρο, έχουν ομάδα στην 3η κατηγορία και την Τετάρτη (23/) φιλοξένησαν την Τρόμσο, που αγωνίζεται στην 1η κατηγορία του νορβηγικού πρωταθλήματος.

Μπείτε στο κανάλι του Gazzetta στο Viber για να μην χάνετε το κορυφαίο περιεχόμενο.
gazzetta-viber

tromso

 

H Τρόμσο πήρε την πρόκριση με 1-0, όμως το εκπληκτικό είναι οι συνθήκες που έγινε ο αγώνας. Το πυκνό χιόνι είχε καλύψει τα πάντα, όμως δεν υπήρξε καν σκέψη αναβολής, αρχικά έγινε μια - τυπική - χάραξη των γραμμών στον αγωνιστικό χώρο και οι παίκτες ρίχτηκαν στη μάχη.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα