Κύπριοι διαιτητές σε ευρωπαϊκούς αγώνες
Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας ενημέρωσε πως έξι Κύπριοι διαιτητές θα σφυρίξουν παιχνίδια της UEFA το προσεχές διήμερο. Η αρχή θα γίνει απόψε (11/7) με τον αγώνα των προκριματικών του Europa League και η συνέχεια αύριο (12/7) με παιχνίδι των προκριματικών του Women's Euro 2025.
Η ανακοίνωση:
Διαιτητική ομάδα αποτελούμενη από έξι Κύπριους διαιτητές θα έχει απόψε την ευθύνη του αγώνα μεταξύ της Ruzomberok Σλοβακίας και Tobol Καζακστάν για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Europa League.
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Κυριάκος Αθανασίου με βοηθούς διαιτητές τους Παύλο Γεωργίου και Λάμπρο Λάμπρου και τέταρτο διαιτητή το Μάριο Αντωνίου. Στο VAR ορίστηκε ο Δημήτρης Σολωμου και AVAR ο Μάριος Χριστοφόρου.
Επίσης, τέσσερις Κύπριες αποτελούν τη διαιτητική ομάδα του αγώνα Αρμενίας - Βουλγαρίας για τα προκριματικά του UEFA Women's EURO που θα γίνει αύριο 12 Ιουλίου στο Γερεβάν.
Διαιτητής ορίστηκε η Ζωή Σταύρου με βοηθούς τις Δέσποινα Δημοσθένους και Ζωή Αθανασοπούλου ενώ τέταρτη διαιτητής θα είναι η Ιωάννα Αλλαγιώτου.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
