Final Four Κ17: Ο Ολυμπιακός στον τελικό, 1-0 τον Παναθηναϊκό και θα βρει τον ΠΑΟΚ

Από το ντέρμπι

bet365

Με γκολ του Τζαμαλή στο 94ο λεπτό του αγώνα μετά από στατική φάση ο Ολυμπιακός επικράτησε του Παναθηναϊκού με 1-0 και πέρασε στον τελικό του Πρωταθλήματος Κ17.

Έχοντας τον Τζαμαλή ως μεγάλο πρωταγωνιστή ο Ολυμπιακός επεβλήθη με 1-0 του Παναθηναϊκό στον 2ο χρονικά ημιτελικό του Final Four της Λαμίας για τη Λίγκα της Κ17. Στον τελικό θα βρει τον ΠΑΟΚ, που είχε περάσει την ΑΕΛ.

Το γκολ του Τζαμαλή από κοντά βγήκε μετά από στατική φάση. Το γκολ ήρθε έπειτα από ένα κόρνερ που εκτέλεσε ο Φράγκος ενώ στη διάρκεια του ματς φάσεις είχαν και οι 2 ομάδες. Ο Ολυμπιακός θα παίξει στον τελικό στις 28 Μαϊου για τον τίτλο με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ζώγας, Χαντζάρας, Καρούζος, Βενάκης (81' Λατιφάι), Καλοσκάμης (6' Βύντρα), Πάνος, Ουζουνίδης (81' Τσερεβελάκης), Μαρκεζίνης, Σώκος, Ζέκα (81' Θεοχάρης) και Τρίκατζης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γεωργακόπουλος, Γιωτόπουλος, Φράγκος, Καρκατσάλης, Θεοδωρίδης, Φίλης (63' Καρακώστας), Μιχαηλίδης (63' Βασιλακόπουλος), Φλούδας, Τζαμαλής, Πλης και Κτενάς (72' Δαρβίρας, 91' λ.τρ. Ζουριδάκης).

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα