Release Athens 2024: «Ντύσαμε» ποδοσφαιριστές τους headilners και φτιάξαμε την απόλυτη πεντάδα για 5Χ5!

release_athens_2024_5x5

bet365

Το Release Athens 2024 πλησιάζει και το Gazzetta επιλέγει πέντε stars των headliners με τους οποίους θα πήγαινε και στον… πόλεμο ενός ματς 5Χ5.

Ταξίδι, αεροδρόμιο, αυτοκινητόδρομος, load-in, soundcheck, live και όλο πάλι από την αρχή σαν λούπα. Η ζωή του tour δεν είναι τόσο ειδυλλιακή όσο φανταζόμαστε και κυρίως αφήνει ελάχιστο ελεύθερο χρόνο. Λογικά για αυτό λοιπόν – εντάξει, μπορεί και όχι μόνο για αυτό – οι μεγαλύτεροι stars της μουσικής δεν προλαβαίνουν να παίξουν μπάλα κατά τη διάρκεια των tour τους. To Gazzetta πάντως δεν έχασε την ευκαιρία και, λίγο πριν η Πλατεία Νερού γεμίσει για ακόμη μια χρονιά μουσικάρες, κόσμο και ζωή, έβαλε κάτω τα δεδομένα και φαντάστηκε μερικά από τα μέλη των headliners του Release Athens ως… ποδοσφαιριστές, φτιάχνοντας την απόλυτη πεντάδα για ένα αξέχαστο ματς 5Χ5.

Θα ξεκινήσουμε λοιπόν από τα βασικά και τη θέση κάτω από τα γκολπόστ. Στο 5Χ5 ο τερματοφύλακας δεν χρειάζεται να έχει και τα κορυφαία αντανακλαστικά. Βοηθάει πολύ όμως το να τρομοκρατεί με το παρουσιαστικό και το attitude του τον αντίπαλο. Για αυτό θα επιλέξουμε τον έναν και μοναδικό Dave Mustaine. O frontman των Megadeth έχει αυτό το… οργισμένο στυλ που ψάχνουμε, θυμίζει κάτι σε Όλιβερ Καν με χαίτη και για αυτό θα φορέσει τα γάντια της ομάδας.

Mustaine Halford

Μπροστά από εκείνον δεν θα μπορούσε να βρεθεί κανένας άλλος πέρα από τον Rob Halford των Judas Priest. Ο Βρετανός τραγουδιστής εμπίπτει στην ίδια κατηγορία με τον Mustaine, θα ψαρώσει τον αντίπαλο από το πρώτο βλέμμα, και για αυτό θα πάρει τη φανέλα του βασικού αμυντικού της ομάδας, κάτι σαν στόπερ και λίμπερο μαζί. Αφήστε που ένα «Breaking Your… Legs» - αντί για Breaking The Law – να τραγουδήσει ο αντίπαλος θα καταλάβει πως είναι καλύτερο να μην τον πλησιάσει.

Συνεχίζουμε με τους δύο παίκτες που θα πάρουν κάθε πλευρά. Χρειαζόμαστε πνευμόνια, αντοχές αλλά και ικανότητα με την μπάλα. Στο τελευταίο είμαστε σίγουρα πως θα μας δικαιώσει ο Eric Burton των Black Pumas. Εντάξει, τον τύπο τον βλέπεις και λες πως αν δεν είχε αυτή τη φωνάρα θα έπρεπε να παίζει μπάλα, μόνο και μόνο βάσει παρουσιαστικού, οπότε δικαίως θα πάρει τον τίτλο του πιο «μπαλάτου» παίκτη μας και μαζί και όλη την αριστερή πτέρυγα.

Burton Dexter.

Στην απέναντι, στα δεξιά δηλαδή, θα τοποθετήσουμε τον Dexter Holland από τους The Offspring. Άλλωστε, τη μισή ενέργεια από αυτή που βγάζει δίχως τσιγκουνιές πάνω στο stage, να βγάλει και στο γήπεδο, είναι σίγουρο πως θα οργώσει κάθε σπιθαμή της πλευράς του και θα βοηθήσει και στην άμυνα.

Στην επίθεση τα πράγματα είναι απλά: Θέλουμε κάποιον να τη βάζει στο πλεχτό. Εδώ θα βασιστούμε στον Simon Le Bon. Ο τραγουδιστής των Duran Duran λατρεύει το ποδόσφαιρο, είναι μεγάλος οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ευελπιστούμε πως θα έχει πάρει τα απαραίτητα μαθήματα από τους θρύλους για τους οποίους έχει ζητωκραυγάξει, σαν τον Τζορτζ Μπεστ ή τον Καντονά, και θα έχει τερματίσει κι αυτός με τη σειρά του την τέχνη του γκολ.

Διάθεση εισιτηρίων:
Τηλεφωνικά στο 211770000
Online / releaseathens.gr + more.com
Φυσικά σημεία: https://www.more.com/el/physical-spots/
Όλες οι πληροφορίες (τιμές, πρόγραμμα, πρόσβαση) στο releaseathens.gr

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα