Εθνική Ελλάδας: Μανδάς, Τζολάκης και Ντόι στις κλήσεις για τα φιλικά

Εθνική Ελλάδας: Μανδάς, Τζολάκης και Ντόι στις κλήσεις για τα φιλικά

Newsroom
ελλαδα

bet365

Ο Νίκος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε τους παίκτες που θα έχει μαζί του για τα φιλικά της Εθνικής Ελλάδας μέσα στον Ιούνιο κόντρα σε Γερμανία και Μάλτα.

Η Εθνικής Ελλάδας αντιμετωπίζει τη Γερμανία (07/06) και τη Μάλτα (11/06) σε φιλικές αναμετρήσεις, με τον Νίκο Παπαδόπουλο να διαδέχεται τον Γκουστάβο Πογέτ στην άκρη του πάγκου για τα συγκεκριμένα ματς.

Ο Έλληνας τεχνικός ανακοίνωσε τους παίκτες θα έχει μαζί του στα συγκεκριμένα παιχνίδια, όπου υπάρχει αρκετό «φρέσκο αίμα». Συγκεκριμένα, ντεμπούτο σε κλήσεις έκανε τόσο ο Χρήστος Μανδάς όσο και οι Κωνσταντίνος Τζολάκης και Ανδρέας Ντόι ενώ επέστρεψε ο Γιώργος Κυριακόπουλος και ο Τάσος Δουβίκας.

Παράλληλα, ο Κώστας Τσιμίκας, ο Τζορτζ Μπάλντοκ, ο Γιώργος Γιακουμάκης, ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έμειναν εκτός λόγω τραυματισμού αλλά και ο Δημήτρης Πέλκας έμειναν εκτός. Αναλυτικά: Βλαχοδήμος, Τζολάκης, Μανδάς, Αθανασιάδης, Μαυροπάνος, Ρέτσος, Κουλιεράκης, Χατζηδιάκος, Ρότα, Σάλιακας, Κώτσιρας, Κυριακόπουλος, Γιαννούλης, Σιώπης, Κουρμπέλης, Ντόη, Μπουχαλάκης, Μπακασέτας, Μάνταλος, Τσιγγάρας, Μασούρας, Τζόλης, Φούντας, Ιωαννίδης, Παυλίδης, Δουβίκας.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα