Σε διαπραγματεύσεις με τη Χιμπέρνιαν για να αναλάβει τα χρέη προπονητή ο Βαλκάνης

Νότης Χάλαρης
Βαλκάνης

bet365

Μετά την παρουσία του Τζον Φαν'τ Σχιπ στον Άγιαξ, ο βοηθός του, Μιχάλης Βαλκάνης, βρίσκεται σε επαφές με τη Χιμπέρνιαν για να αναλάβει τη τεχνική ηγεσία της.

Μετά τις Εουπέν και Χαποέλ Τελ Αβίβ, ο Μιχάλης Βαλκάνης ετοιμάζεται για ακόμη μία πρόκληση ως πρώτος προπονητής καθώς έχουν γίνει οι πρώτες συζητήσεις με την Χιμπέρνιαν για αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Χιμπέρνιαν.

Σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες, ο βοηθός του Τζον Φαν'τ Σχιπ τόσο στην Εθνική Ελλάδας όσο και στην τελευταία τους δουλειά, στον Άγιαξ, ετοιμάζεται να αναλάβει ξανά χρέη πρώτου προπονητή και βρίσκεται σε συζητήσεις με τον σκωτσέζικο σύλλογο.

Παράλληλα, όπως αναφέρει και το «footballscotland», ο 49χρονος κόουτς είναι ανάμεσα στις επιλογές του νέου τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Μάλκι Μακέι και αναμένονται εξελίξεις μέσα στις επόμενες μέρες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα