Σπόρτινγκ - Μπενφίκα 2-1: Την ξέρανε στο 90+1΄και φούλαρε για τίτλο!

Newsroom
Σπόρτινγκ

bet365

Με γκολ του Κάταμο στο 90+1΄η Σπόρτινγκ πανηγύρισε σπουδαία νίκη στο ντέρμπι κορυφής επί της Μπενφίκα, ξέφυγε στο +4 με ματς λιγότερο και φουλάρει για τίτλο!

Δυο δικά του γκολ. Ένα στο ξεκίνημα κι ένα φινάλε! Ο Κάταμο αποδείχθηκε ο μεγάλος πρωταγωνιστής της βραδιάς στο ντέρμπι κορυφής στην Πορτογαλία και χάρισε τη νίκη στη Σπόρτινγκ με 2-1 επί της Μπενφίκα που τη χρίζει ακλόνητο φαβορί για τον τίτλο!

Ο άσος των Λιονταριών άνοιξε το σκορ στα πρώτα δευτερόλεπτα του αγώνα με σουτ από κοντά για το 1-0 στο πρώτο λεπτό, όμως λίγο πριν από το ημίχρονο η Μπενφίκα κατάφερε να ισοφαρίσει. Στο 45+3΄ο Ντι Μαρία εκτέλεσε το κόρνερ και ο Μπα πήρε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι για το 1-1.

Όσο τα λεπτά κυλούσαν χωρίς γκολ το ματς έδειχνε να οδεύει στην ισοπαλία, αλλά ο Κάταμο δεν είχε πει ακόμα την τελευταία του λέξη. στο 90+1΄η μπάλα του στρώθηκε και χωρίς δεύτερη σκέψη εκτέλεσε υπέροχα για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, χαρίζοντας νίκη με άρωμα... τίτλου για την πρωτοπόρο Σπόρτινγκ που ξέφυγε στο +4 από τους Αετούς με ματς λιγότερο.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

Τελευταία Νέα