Φενέρμπαχτσε: Κίνδυνος να αποχωρήσουν έξι ξένοι σταρ εάν υποβιβαστεί

Φενέρμπαχτσε: Κίνδυνος να αποχωρήσουν έξι ξένοι σταρ εάν υποβιβαστεί

Newsroom
trab_fen

bet365

Υπαρκτός είναι ο κίνδυνος της αποχώρησης έξι ξένων ποδοσφαιριστών στη Φενέρμπαχτσε εάν τελικά η ομάδα υποβιβαστεί. Στις 02/04 η απόφαση της διοίκησης.

Τρέχουν οι εξελίξεις στο στρατόπεδο της Φενέρμπαχτσε. Όπως έγινε γνωστό, στο στρατόπεδο της Φενέρ εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο της απόσυρσης της από το πρωτάθλημα της Τουρκίας εάν η ομοσπονδία αποφασίσει να τιμωρήσει τους ποδοσφαιριστές της για τα επεισόδια που έγιναν στην Τραπεζούντα μετά το παιχνίδι με την Τράμπζονσπορ.

Σύμφωνα με νέο τουρκικό δημοσίευμα, εάν όντως η διοίκηση της Φενέρμπαχτσε αποφασίσει να υποβιβάσει την ομάδα στην δεύτερη κατηγορία ή και να την αποσύρει από το πρωτάθλημα γενικότερα, τότε έξι ξένοι σταρ θα αποτελέσουν παρελθόν. Ο λόγος για τους Λιβάκοβιτς, Τζικού, Οουστερβόλντε, Οσαγί, Φρεντ και Σιμάνσκι. Σημαντικό ρόλο σε αυτό μάλιστα θα «παίξει» και το ότι στην δεύτερη κατηγορία υπάρχει συγκεκριμένο όριο ποδοσφαιριστών, όσον αφορά τους ξένους παίκτες.

Η διοίκηση της Φενέρμπαχτσε αναμένεται να λάβει την οριστική απόφαση μέσα στις επόμενες ημέρες και συγκεκριμένα στις 02/04.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα