Εθνική Νέων: Ρίχνεται στη μάχη της Elite Round με φόντο την πρόκριση στα τελικά του EURO U19

Εθνική Νέων: Ρίχνεται στη μάχη της Elite Round με φόντο την πρόκριση στα τελικά του EURO U19

ελλαδα

bet365

Η Εθνική Νέων ρίχνεται στη μάχη για την Elite Round και έχει ως μοναδικό στόχο την πρόκριση στα τελικά του EURO U19 2024 στα γήπεδα της Β. Ιρλανδίας.

Λίγους μήνες πριν συμπληρωθούν 20 χρόνια από το έπος της Εθνικής Ελλάδος με την κατάκτηση του EURO 2004, η Εθνική Νέων επιστρέφει στην Πορτογαλία για να διεκδικήσει μία θέση στα τελικά του EURO U19 στα γήπεδα της Β. Ιρλανδίας.

Το σύνολο του Τάσου Θέου κληρώθηκε σε όμιλο- «φωτιά» όπου βρίσκεται η διοργανώτρια Πορτογαλία, η Σερβία και η Δανία, έχοντας περάσει ως η καλύτερη 3η από όμιλο με Τουρκία, Λιθουανία και Λευκορωσία για τα προκριματικά στα γήπεδα της Τουρκίας.

Πάμε τώρα στο κομμάτι της Elite Round όμως και τον τρόπο με τον οποίο η Εθνική Νέων θα βρεθεί ανάμεσα στις χώρες για τα τελικά του EURO U19 για δεύτερη συνεχόμενη φορά.

Η αυλαία ανοίγει την Τετάρτη (20/03) στις 20:00 κόντρα στην Πορτογαλία, το Σάββατο (23/03) στις 16:00 αντιμετωπίζει τη Δανία ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώνεται την Τρίτη (26/03) στις 16:00 κόντρα στη Σερβία.

Η Ελλάδα θα πρέπει να τερματίσει στην πρώτη θέση για να περάσει στη διοργάνωση αλλιώς μένει εκτός συνέχειας ενώ είναι πιθανό να χρειαστεί να ρίξουμε μία ματιά στις ισοβαθμίες.

Αυτές είναι...

  • Οι βαθμοί στο μεταξύ τους παιχνίδι
  • Διαφορά τερμάτων μεταξύ των ομάδων
  • Τα γκολ που σημειώθηκαν μεταξύ των ομάδων

Από εκεί και πέρα, αν η ισοβαθμία αφορά περισσότερες από δύο ομάδες...

  • Η διαφορά τερμάτων σε όλους τους αγώνες του ομίλου
  • Τα γκολ που σημειώθηκαν σε όλους τους αγώνες

Θυμίζουμε πως η αποστολή για την Εθνική Νέων είναι οι Καρακασίδης, Νικολακούλης, Φίλων, Κατρής, Αλεξίου, Γεωργιάδης, Μαρούτσης, Πασαχίδης, Δεληγιάννης, Κοντούρης, Ανδρικόπουλος, Κοντονίκος, Μπάκουλας, Γκούμας, Λιατσικούρας, Παπακανέλλος, Καλοσκάμης, Δεληανίδης, Κωστούλας, Γκιτέρσος.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα