Ντάνι Άλβες: Ο πατέρας του Νεϊμάρ θα πληρώσει το ένα εκατομμύριο ευρώ της εγγύησης

Neymar

bet365

Σύμφωνα με δημοσιευματά ο πατέρας του Νεϊμάρ θα πληρώσει την εγγύηση για την προσωρινή αποφυλάκιση του Ντάνι Άλβες.

Ύστερα από 14 μήνες από τη σύλληψη του ο Ντάνι Άλβες είναι έτοιμος να βγει, προσωρινά, εκτός φυλακής. Το επαρχιακό δικαστήριο της Βαρκελώνης αποφάσισε να αφεθεί ελεύθερος ο Βραζιλιάνος, καταβάλλοντας εγγύηση ενός εκατομμυρίου ευρώ, όμως θα του δεσμευτούν τα διαβατήρια που έχει (βραζιλιάνικο και ισπανικό), ενώ δεν θα μπορεί να πλησιάσει την κοπέλα στην εργασία ή στην κατοικία της ή την ίδια όπου κι αν είναι σε απόσταση μικρότερη του ενός χιλιομέτρου.

Όπως προκύπτει από δημοσιεύμτα, αρχικά της «La Vanguardia», το οποίο εν συνεχεία έγραψε και η «Mundo Deportivo» o πατέρας του Νεϊμάρ, Νεϊμάρ Sr, είναι ο άνθρωπος που θα βάλει τα λεφτά για να βρει ο συμπαίκτης του γιου του σε Μπαρτσελόνα και Σελεσάο, εκτός φυλακής.

Η οικογένεια του Βραζιλιάνου έχει ήδη βοηθήσει τον Άλβες, πληρώνοντας 150.000 ευρώ, τα οποία ζήτησε ως αποζημίωση για την καταγγέλουσα της σεξουαλικής επίθεσης, ενώ αυτό το διάστημα έχουν συμβάλει και στα δικαστικα έξοδα του 41χρονου.

Ο λόγος που ο Άλβες δεν μπορεί να πληρώσει μόνος του το ένα εκατομμύριο είναι το γεγονός πως έχουν «μπλοκάρει» λογαριασμοί του, ενώ μερικοί εξ αυτών είναι αρνητικοί, λόγω των εξόδων που έπρεπε να καλύψει αυτούς τους 14 μήνες που ήταν κρατούμενος.

 

Τελευταία Νέα