Ολυμπιακός: Αυτή είναι η τετράδα του UEFA Youth League

Νότης Χάλαρης
ελλαδα

bet365

Γεμάτη ταλέντο και παίκτες από το μέλλον είναι η τετράδα του UEFA Youth League όπου ο Ολυμπιακός θα είναι ανάμεσα στις Ναντ, Μίλαν και Πόρτο.

Ένα 24ωρο μετά την τεράστια πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του UEFA Youth League, ολοκληρώθηκε η τετράδα που θα ταξιδέψει στην Ελβετία με φόντο το τρόπαιο του Champions League των Νέων.

Συγκεκριμένα, μετά την 3άρα των Πειραιωτών στο Μόναχο κόντρα στην Μπάγερν και την επική ανατροπή της Ναντ κόντρα στη Κοπεγχάγη (αυτό θα είναι το ένα ζευγάρι), έγινε γνωστό και το άλλο ζευγάρι που έχει ως στόχο τον μεγάλο τελικό.

Αν ο Ολυμπιακός περάσει, θα συναντήσει μία εκ των Μίλαν ή Πόρτο. Η πρώτη άφησε εκτός τη Ρεάλ Μαδρίτης καθώς έπειτα από το τελικό 1-1, το ιταλικό κλαμπ επικράτησε με 4-3 στη διαδικασία των πέναλτι.

Οι προημιτελικοί ολοκληρώθηκαν με τον αγώνα της Μάιντζ κόντρα στην Πόρτο, όπου οι Πορτογάλοι έκαναν επίδειξη δύναμης κόντρα στο μαχητικό γερμανικό κλαμπ και με το τελικό 4-1 έκλεισαν την τελευταία θέση για τα ημιτελικά.

Τόσο ο ημιτελικός (μονός αγώνας) όσο και ο τελικός θα γίνουν στο «Colovray Stadium» της Νιόν στην Ελβετία. Το πρόγραμμα έχει διαμορφωθεί ως εξής:

Παρασκευή 19/04

Ολυμπιακός - Ναντ
Πόρτο - Μίλαν

Δευτέρα 22/04

Ολυμπιακός ή Ναντ - Πόρτο ή Μίλαν

@Photo credits: eurokinissi
 

Τελευταία Νέα