Κριστιάνο Ρονάλντο: Ξεκαθάρισε το μέλλον του στην Αλ Νασρ

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ξεκαθάρισε το μέλλον του στην Αλ Νασρ

Newsroom
cristiano_ronaldo_al_nassr

bet365

Ο πρώην επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Ρεάλ Μαδρίτης Κριστιάνο Ρονάλντο μετακόμισε στη Σαουδική Αραβία το 2022 και έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα...

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε το πρώτο από τα πολλά μεγάλα ονόματα που κατευθύνθηκαν στη Σαουδική Αραβία και ο Πορτογάλος σούπερ σταρ μίλησε για το μέλλον του στη χώρα της Μέσης Ανατολής. Ο 39χρονος εντάχθηκε στην Αλ Νασρ στον απόηχο της δεύτερης αποχώρησής του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προς το τέλος του 2022. Η αποχώρησή του από το «Όλντ Τράφορντ» ήρθε μετά από μια εκρηκτική συνέντευξη στον Πιρς Μόργκαν, στην οποία επέκρινε πολλές πτυχές της Γιουνάιτεντ, με τη συμφωνία του στη συνέχεια να ακυρώνεται κοινή συναινέσει.

Ο Πορτογάλος στα υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2025 με την Αλ Νασρ και ως τώρα κάνει αυτό που έκανε καλύτερα σε όλη του την καριέρα - να σκοράρει γκολ κατά ριπάς. Σε 50 παιχνίδια για την ομάδα της Saudi Pro League, έχει βρει δίχτυα 42 φορές και μόνο αυτή τη σεζόν, ο Πορτογάλος διεθνής έχει 28 γκολ σε 31 συμμετοχές.

Ο Ρονάλντο μπορεί να κλείσει τα 40 του χρόνου, αλλά με τη φυσική του κατάσταση σίγουρα δεν δείχνει σημάδια επιβράδυνσης. Παραμένει μάλιστα ο αρχηγός της Πορτογαλίας στη διεθνή σκηνή, έχοντας γίνει ο πρώτος σκόρερ της χώρας του και ο παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία.

Το συμβόλαιο του Ρονάλντο λήγει το καλοκαίρι του 2025, πράγμα που σημαίνει ότι απομένει κάτι παραπάνω από ένας χρόνος για να μείνει ελεύθερος και πάλι. Αλλά φαίνεται ότι ο πέντε φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας είναι ευτυχισμένος στο κράτος της Μέσης Ανατολής!

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο CR7 δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στη Σαουδική Αραβία, απόλυτα χαρούμενος. Είμαι χαρούμενος που εκπροσωπώ την Αλ Νασρ και για μένα η σεζόν μας είναι θετική γιατί είχαμε μια ευκαιρία μέχρι τώρα σε όλες τις διοργανώσεις».

 

Τελευταία Νέα