Κριστιάνο Ρονάλντο: Μίλησε για την άσεμνη χειρονομία του - «Πάντα με παρεξηγούν, στην Ευρώπη θα ήταν φυσιολογικό»

Κριστιάνο Ρονάλντο: Μίλησε για την άσεμνη χειρονομία του - «Πάντα με παρεξηγούν, στην Ευρώπη θα ήταν φυσιολογικό»

Κριστιάνο Ρονάλντο

bet365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έσπασε για πρώτη φορά τη σιωπή του μετά την άσεμνη χειρονομία του προς τους οπαδούς της Αλ Σαμπάμπ και την τιμωρία του, τονίζοντας πως τον παρεξήγησαν ξανά και πως κάνει κι αυτός λάθη.

Στον απόηχο του σάλου που είχε προκαλέσει πριν λίγο καιρό ο Κριστιάνο Ρονάλντο εξακολουθεί να ζει η Σαουδική Αραβία. Ο CR7 είχε... δείξει τα γεννητικά του όργανα σε οπαδούς της Αλ Σαμπάμπ που φώναζαν το όνομα του Μέσι και φυσικά τιμωρήθηκε για αυτό με ποινή μιας αγωνιστικής και πρόστιμο 2.500 ευρώ.

Ο Πορτογάλος μίλησε για πρώτη φορά μετά το συγκεκριμένο συμβάν και τόνισε πως έπεσε ξανά θύμα παρεξήγησης και πως η άσεμνη χειρονομία του θα θεωρούταν φυσιολογική στην Ευρώπη.

«Μπορώ να σου υποσχεθώ ότι είμαι άνθρωπος. Τίποτα δεν είναι τέλειο. Η ζωή αποτελείται από λάθη, αλλά είναι καλύτερο να μειώσεις τα λάθη για να γίνεις καλύτερος», είπε αρχικά ενώ έπειτα προσέθεσε πως:

«Κάποιοι άνθρωποι έχουν παρεξηγήσει τα πράγματα. Πάντα με παρεξηγούν και αυτό που έκανα προηγουμένως και για το οποίο τιμωρήθηκα παρεξηγήθηκε επίσης. Σέβομαι τη χώρα στην οποία ζω, και μια τέτοια συμπεριφορά είναι φυσιολογική στην Ευρώπη. Μερικές φορές το πάθος για το ματς και ο ενθουσιασμός σε κάνουν να κάνεις λάθη. Ποιος δεν κάνει λάθη; Αλλά εγώ δεν κάνω λάθη επίτηδες».

 

Τελευταία Νέα