Συλαϊδόπουλος: «Αφιερώνω την πρόκριση στον κόσμο του Ολυμπιακού και στον αδερφό μου που πέρασε δύσκολες ημέρες»

Συλαϊδόπουλος: «Αφιερώνω την πρόκριση στον κόσμο του Ολυμπιακού και στον αδερφό μου που πέρασε δύσκολες ημέρες»

Newsroom
ελλαδα

bet365

Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος μίλησε για το παιχνίδι κόντρα στη Λανς και την πρόκριση των Νέων στα προημιτελικά στο UEFA Youth League.

Οι Νέοι του Ολυμπιακού έγραψαν ιστορία και έγιναν η πρώτη ελληνική ομάδα που βρίσκεται στα προημιτελικά του UEFA Youth League καθώς πέρασαν το εμπόδιο της Λανς στο Φάληρο (2-2 κ.δ., 4-2 πεν.).

Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος μίλησε για την πρόκριση, την εμφάνιση της ομάδας αλλά και το που αφιερώνει τη συγκεκριμένη νίκη.

«Είμαστε χαρούμενοι για αυτό που έχουμε κάνει, στόχος μας είναι να χαρακτηριστούμε αν όχι η καλύτερη μία από τις καλύτερες Κ19 στην ιστορία του Ολυμπιακού. Το δεύτερο σημαντικό είναι να εκπροσωπούμε το ελληνικό ποδόσφαιρο και το αναπτυξιακό ποδόσφαιρο, που για εμάς είναι σημαντικό ως Έλληνες να δείχνουμε την ποιότητα που υπάρχει στη χώρα μας.

Στόχος είναι η εξέλιξη, η πρόοδος και να γινόμαστε καλύτεροι ποδοσφαιριστές και να αξιολογούμε τους παίκτες που έχουμε εδώ. Έχουμε μία καλή φουρνιά παικτών και πιστεύω ότι θα πρέπει να περιμένουμε πολλά ως Ελλάδα απ’ αυτά τα παιδιά.

Πέραν από τον τρόπο παιχνιδιού και το πως στεκόμαστε στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, είναι σημαντικό ο χαρακτήρας που έχουμε χτίσει όλα αυτά τα χρόνια. Είναι δουλειά πολλών χρόνων και πολλών ανθρώπων και το στοιχείο που μας έχει φέρει μέχρι εδώ είναι η προσωπικότητα, η αυθεντικότητα και ο τρόπος που μπορούμε να διαχειριζόμαστε δύσκολες καταστάσεις. Η ομάδα έχει δείξει πως έχει τη δίψα για τη νίκη.

Αφιερώνω την πρόκριση αρχικά στον κόσμο που μας ώθησε όπως και με την Ίντερ και να το αφιερώσω και στον αδερφό μου που πέρασε κάποιες δύσκολες ημέρες πριν λίγο καιρό».

@Photo credits: eurokinissi
 

Τελευταία Νέα