Μέσι: Έβγαλε μαγική ασίστ και έβαλε γκολ με πέναλτι σε φιλικό με την Αλ Χιλάλ, σκόραρε και ο Σουάρες (vids)

Βασίλης Μπαλατσός
Μέσι

bet365

Ο Λιονέλ Μέσι έβγαλε τρομερή ασίστ στη φιλική αναμέτρηση της Ίντερ Μαϊάμι με την Αλ Χιλάλ και σκόραρε από το σημείο του πέναλτι. Βρήκε δίχτυα και ο Λουίς Σουάρες.

Ο Λιονέλ Μέσι άρχισε τα «μαγικά» του από τους αγώνες προετοιμασίας. Στο 55ο λεπτό της φιλικής αναμέτρησης της Ίντερ Μαϊάμι με την Αλ Χιλάλ στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας ο Αργεντινός σούπερ σταρ έβγαλε μια φανταστική μπαλιά από τη σέντρα, σε πρώτο χρόνο, χωρίς να κοντρολάρει την μπάλα, βρήκε στον χώρο τον νεαρό Ρουίθ, ο οποίος με σουτ μετά από ντρίμπλα έκανε το 3-3 και αξιοποίησε την αριστοτεχνική μπαλιά του Pulga.

Ένα λεπτό πριν την τρομερή ασίστ του ο Μέσι, είχε στείλει την μπάλα στο δεξί «παραθυράκι» της εστίας της Αλ Χιλάλ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Για την ιστορία οι Σαουδάραβες πήραν τελικά τη φιλική νίκη με 4-3.

Αξιοσημείωτο πως στο φιλικό ο Λουίς Σουάρες πέτυχε το πρώτο του γκολ με την Ίντερ Μαϊάμι, έστω σε ανεπίσημο επίπεδο. Στο 34' ο Ζόρντι Άλμπα έβγαλε εξαιρετική σκαφτή μπαλιά, ο Γκρέσελ έκανε συρτό σουτ, ο Ουρουγουάνος ακολούθησε τη φάση και έστειλε την μπάλα σε ανυπεράσπιστη από τερματοφύλακα εστία.

 

Τελευταία Νέα