Σεβτσένκο: Εξελέγη πρόεδρος της Ουκρανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας

Σεβτσένκο: Εξελέγη πρόεδρος της Ουκρανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας

Νίκος Κικίδης
Σεβτσένκο

bet365

Την προεδρία της Ουκρανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αναλαμβάνει για τα επόμενα πέντε χρόνια ο Αντρέι Σεβτσένκο, όπως έγινε γνωστό μέσω ανακοίνωσης.

Τα πολλά λόγια περιττά για τη συμβολή του στο ουκρανικό ποδόσφαιρο. Ίσως να πρόκειται άλλωστε για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή που έβγαλε ποτέ η πατρίδα του, έναν τρομερό επιθετικό που τρομοκρατούσε τις αντίπαλες άμυνες με τις Ντιναμό Κιέβου και Μίλαν.

Ο λόγος φυσικά για τον Αντρέι Σεβτσένκο, ο οποίος συνεχίζει να αποτελεί μορφή - κλειδί για το ουκρανικό ποδόσφαιρο. Όπως ανακοινώθηκε ο 47χρονος εξελέγη στην προεδρία της Ουκρανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, καθώς κρίθηκε ως το κατάλληλο πρόσωπο προκειμένου το άθλημα στη χώρα να κάνει βήματα μπροστά.

Η θητεία του προβλέπεται να διαρκέσει για τα επόμενα πέντε χρόνια, σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι για το ουκρανικό ποδόσφαιρο το οποίο παλεύει να ανακάμψει μετά τη ρωσική εισβολή.

«Συγχαρητήρια στον Αντρέι Σεβτσένκο για την εκλογή του στη θέση του προέδρου της Ουκρανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Θα αναλάβει το πόστο του προέδρου της Ομοσπονδίας για τα επόμενα πέντε χρόνια» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Θυμίζουμε πως ο Σεβτσένκο έχει περάσει και από το πόστο του προπονητή της εθνικής Ουκρανίας, καθώς κάθισε στον πάγκο της την περίοδο 2016-2021.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

Τελευταία Νέα