Ντάνι Άλβες: Ισχυρίζεται ότι ήταν μεθυσμένος τη νύχτα της φερόμενης σεξουαλικής κακοποίησης

Ντάνι Άλβες: Ισχυρίζεται ότι ήταν μεθυσμένος τη νύχτα της φερόμενης σεξουαλικής κακοποίησης

Μαριλένα Καλόπλαστου
dani_alves

bet365

Ο πρώην διεθνής, Ντάνι Άλβες, δήλωσε για πρώτη φορά ότι ήταν μεθυσμένος τη νύχτα που κατηγορήθηκε για σεξουαλική επίθεση.

Ο Ντάνι Άλβες, ένα χρόνο μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση σε βάρος νεαρής κοπέλας σε νυχτερινό κλαμπ της Βαρκελώνης, κι ενώ η υπόθεση δεν έχει εκδικαστεί (ο ίδιος κρατείται με τις Αρχές να έχουν απορρίψει τρία αιτήμα αποφυλάκισης υπό το φόβο ότι θα διαφύγει στη Βραζιλία), ισχυρίζεται ότι ήταν μεθυσμένος το βράδυ εκείνο.

Μάλιστα αν γίνει δεκτό ως ελαφρυντικό αυτό το στοιχείο, όταν η υπόθεση πάει στο δικαστήριο τον Φεβρουάριο, θα μπορούσε να οδηγήσει σε μείωση της ποινής σε περίπτωση καταδίκης. Ο δικηγόρος του Άλβες, Ινές Γκουαρδιόλα, υποστήριξε ότι το επίπεδο μέθης του Άλβες μείωσε τη γνωστική του ικανότητα και αγνοούσε τις πράξεις του!

Είναι η πέμπτη φορά που ο Άλβες αλλάζει την ιστορία του από τότε που συνελήφθη τον περασμένο Ιανουάριο με την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης σε μια γυναίκα σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στη Βαρκελώνη, στις 30 Δεκεμβρίου 2022. Στην αρχή, υποστήριξε ότι δεν γνώριζε το θύμα. Αργότερα είπε ότι είχε γνωρίσει τη γυναίκα στο μπάνιο του κλαμπ αλλά ότι δεν έγινε τίποτα.

Ο πρώην αμυντικός της Μπαρτσελόνα και της Παρί Σεν Ζερμέν, όταν του έδειξαν αδιάψευστα βιολογικά στοιχεία, άλλαξε την εκδοχή του για τα γεγονότα, λέγοντας ότι τού είχε κάνει συναινετικά στοματικό σεξ. Τον περασμένο Απρίλιο, μετά τα αποτελέσματα περαιτέρω βιολογικών εξετάσεων, ο Άλβες είπε για πρώτη φορά ότι έκανε σεξ με τη γυναίκα, λέγοντας ότι ήταν συναινετικό και ότι είπε ψέματα για να κρύψει την απιστία του στη γυναίκα του.

Ο Άλβες, κρατείται χωρίς τη δυνατότητα εγγύησης από τότε που συνελήφθη πριν από ένα χρόνο.

 

Τελευταία Νέα