Κύπελλο Γαλλίας: Εννιάρα και πρόκριση στο ρελαντί για την Παρί Σεν Ζερμέν, στους «32» από την άσπρη βούλα η Μονακό (vid)

Ιάσονας Θεριός
asensio_mbappe

bet365

Δίχως καν να... ιδρώσει και με χατ τρικ του Κιλιάν Μπαπέ η Παρί Σεν Ζερμέν διέλυσε με εννιάρα (9-0) την ερασιτεχνική Ρεβέλ και πήρε το εισιτήριο για τους «32» του Coupe de France. Στα πέναλτι προκρίθηκε επί της Λανς η Μονακό.

Δεν έδειξε το παραμικρό έλεος η Παρί Σεν Ζερμέν και έστησε απίστευτο πάρτι στην έδρα της ερασιτεχνικής Ρεβέλ. Οι πρωταθλητές Γαλλίας διέλυσαν με 9-0 την ομάδα της έκτης κατηγορίας και προκρίθηκαν με χαρακτηριστική άνεση στους «32» του Coupe de France.

Απόλυτος πρωταγωνιστής για ακόμη μια φορά ο Κιλιάν Μπαπέ που έκανε ό,τι ήθελε και πέτυχε χατ τρικ. Με αυτόν τον τρόπο μάλιστα έγινε και ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Παριζιάνων όσον αφορά το Κύπελλο. Εξαιρετικός και ο Ασένσιο που είχε γκολ και δύο ασίστ, ενώ δις «χτύπησε» και ο Κόλο Μουανί. Από ένα τέρμα πέτυχαν ο Ράμος και ο 19χρονος Ντουρ, αυτογκόλ ο Νγκεσάν για τους γηπεδούχους.

Έκαναν το... καθήκον τους οι «μεγάλοι» της Ligue 1

Δίχως προβλήματα ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους και οι υπόλοποι «μεγάλοι» της πρώτης κατηγορίας που προκρίθηκαν στους «32» του Κυπέλλου. Η Ρεν επικράτησε 2-0 της Γκινγκάμπ και οι Λιόν και Μαρσέιγ «λύγισαν» 3-0 και 1-0 τις Πονταρλιέ και Τιονβίλ αντίστοιχα, ενώ με τριάρα πέρασε και η Ρεμς από την Ντινάν.

Στο πιο... αμφίρροπο παιχνίδι της ημέρας Λανς και Μονακό έμειναν στο 2-2 για 90 λεπτά, με τους Μονεγάσκους πάντως να παίρνουν την πρόκριση στα πέναλτι (9-8) και να... ανακουφίζονται, αφού νωρίτερα είχαν απωλέσει το προβάδισμα δύο τερμάτων που πήραν από το 20ο λεπτό.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

Τελευταία Νέα