Κύπελλο Γαλλίας: Εννιάρα και πρόκριση στο ρελαντί για την Παρί Σεν Ζερμέν, στους «32» από την άσπρη βούλα η Μονακό (vid)

Ιάσονας Θεριός
asensio_mbappe

bet365

Δίχως καν να... ιδρώσει και με χατ τρικ του Κιλιάν Μπαπέ η Παρί Σεν Ζερμέν διέλυσε με εννιάρα (9-0) την ερασιτεχνική Ρεβέλ και πήρε το εισιτήριο για τους «32» του Coupe de France. Στα πέναλτι προκρίθηκε επί της Λανς η Μονακό.

Δεν έδειξε το παραμικρό έλεος η Παρί Σεν Ζερμέν και έστησε απίστευτο πάρτι στην έδρα της ερασιτεχνικής Ρεβέλ. Οι πρωταθλητές Γαλλίας διέλυσαν με 9-0 την ομάδα της έκτης κατηγορίας και προκρίθηκαν με χαρακτηριστική άνεση στους «32» του Coupe de France.

Απόλυτος πρωταγωνιστής για ακόμη μια φορά ο Κιλιάν Μπαπέ που έκανε ό,τι ήθελε και πέτυχε χατ τρικ. Με αυτόν τον τρόπο μάλιστα έγινε και ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Παριζιάνων όσον αφορά το Κύπελλο. Εξαιρετικός και ο Ασένσιο που είχε γκολ και δύο ασίστ, ενώ δις «χτύπησε» και ο Κόλο Μουανί. Από ένα τέρμα πέτυχαν ο Ράμος και ο 19χρονος Ντουρ, αυτογκόλ ο Νγκεσάν για τους γηπεδούχους.

Έκαναν το... καθήκον τους οι «μεγάλοι» της Ligue 1

Δίχως προβλήματα ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους και οι υπόλοποι «μεγάλοι» της πρώτης κατηγορίας που προκρίθηκαν στους «32» του Κυπέλλου. Η Ρεν επικράτησε 2-0 της Γκινγκάμπ και οι Λιόν και Μαρσέιγ «λύγισαν» 3-0 και 1-0 τις Πονταρλιέ και Τιονβίλ αντίστοιχα, ενώ με τριάρα πέρασε και η Ρεμς από την Ντινάν.

Στο πιο... αμφίρροπο παιχνίδι της ημέρας Λανς και Μονακό έμειναν στο 2-2 για 90 λεπτά, με τους Μονεγάσκους πάντως να παίρνουν την πρόκριση στα πέναλτι (9-8) και να... ανακουφίζονται, αφού νωρίτερα είχαν απωλέσει το προβάδισμα δύο τερμάτων που πήραν από το 20ο λεπτό.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα