Μέσι: Ο ποδοσφαιριστής που αρνήθηκε να παίξει μαζί του

Newsroom
Ο Μέσι έβαλε με το δεξί την Αργεντινή στα προκριματικά του Μουντιάλ

bet365

Ο Σαντιάγο Χιμένεθ της Φέγενορντ προκάλεσε σάλο με τις πρόσφατες δηλώσεις του, στις οποίες εξηγεί γιατί παρά το γεγονός ότι γεννήθηκε στην Αργεντινή απέρριψε την ευκαιρία να παίξει με τον Λέο Μέσι και επέλεξε την ομάδα του Μεξικού.

Ο Αργεντινός Σαντιάγο Χιμένεθ εξέπληξε πρόσφατα με κάποιες δηλώσεις στις οποίες διαβεβαίωσε ότι προτιμούσε να παίξει με το Μεξικό παρά με την Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι!

Ο ποδοσφαιριστής της Φέγενορντ γεννήθηκε στο Μπουένος Άιρες αλλά μεγάλωσε στην επικράτεια των Αζτέκων, γι' αυτό έχει δύο εθνικότητες. Λαμβάνοντας αυτό υπόψη, εξήγησε πρόσφατα γιατί απέρριψε την ευκαιρία να παίξει με τον μεγάλο ήρωα της «Αλμπισελέστε».

«Λατρεύω τον Μέσι, νομίζω ότι είναι ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία, αλλά δεν επρόκειτο να πάρω μια απόφαση για τον Μέσι, θα την έπαιρνα με την καρδιά μου. Είμαι χαρούμενος με την απόφαση.

Η οικογένειά μου με έκανε να αμφιβάλλω ότι θα τον έψαχνα στην Αργεντινή, αλλά η καρδιά μου δεν ήταν εκεί και σήμερα είμαι χαρούμενος με την απόφαση που πήρα και με αυτό που μπορώ να ονειρεύομαι με την εθνική ομάδα του Μεξικού. Δεν λέω ψέματα, αγαπώ τον Μέσι, είναι ένα ζώο, είναι ο καλύτερος στην ιστορία, αλλά είναι καλύτερο να παίζεις εναντίον του».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα