Πρωτοχρονιά: Μέσι, Σουάρες και Νεϊμάρ ηγήθηκαν των εορτασμών

Newsroom
νειμαρ - μεσσι - σουαρεζ

bet365

Αστέρες του ποδοσφαίρου μοιράστηκαν στα social media τους εορτασμούς τους την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και έστειλαν ευχές στους οπαδούς τους.

Οι Λιονέλ Μέσι, Λουίς Σουάρες και Νεϊμάρ εθεάθησαν να απολαμβάνουν την τελευταία ημέρα του 2023 με την οικογένεια και τους φίλους τους πριν μοιραστούν φωτογραφίες με τους οπαδούς τους στα social media. Ο αρχηγός της Αργεντινής Μέσι εθεάθη με τη σύζυγό του Αντονέλα Ροκούτσο και τα τρία τους παιδιά, δημοσιεύοντας κοινές τους φωτογραφίες στο Instagram με τη λεζάντα: Feliz 2024 !!!.

Εν τω μεταξύ, ο νέος συμπαίκτης του Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι, Λουίς Σουάρες, μοιράστηκε φωτογραφίες με τη σύζυγο και τα τρία παιδιά του. Ο Ουρουγουανός επιθετικός έγραψε ένα παρόμοιο μήνυμα με αυτό του συμπαίκτη του: Ευτυχισμένο 2024 σε όλους!. Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο Σουάρες έγινε ο τελευταίος σούπερ σταρ που προσγειώθηκε στη Νότια Φλόριντα, ακολουθώντας τους πρώην συμπαίκτες του στην Μπαρτσελόνα Μέσι, Ζόρντι Άλμπα και Σέρχιο Μπούσκετς στον σύλλογο συνιδιοκτησίας Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ εθεάθη να απολαμβάνει τις εορταστικές εκδηλώσεις για το νέο έτος στο Ντουμπάι μαζί με τη φίλη του. Ένας άλλος σταρ που φάνηκε να απολαμβάνει τους εορτασμούς στο Ντουμπάι ήταν ο πρώην εξτρέμ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Τζέσι Λίνγκαρντ. Ο Λίνγκαρντ οποίος αυτή τη στιγμή είναι χωρίς ομάδα αφότου αποχώρησε από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες στο Burj Khalifa, καθώς γινόταν ένα εντυπωσιακό σόου με πυροτεχνήματα.

Το αστέρι της Βραζιλίας και της Αλ Χιλάλ Νεϊμάρ που αναρώνει από τον βαρύτατο τραυμτισμό στο στο γόνατό του κατά τη διάρκεια διεθνών υποχρεώσεων τον Οκτώβριο, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, έδειχνε ευδιάθετος και πρέπει να ελπίζει σε ένα 2024 χωρίς τραυματισμούς.

 

Τελευταία Νέα