Ρεάλ: Ο πρωταθλητής Έντρικ έσπασε το ρεκόρ των γκολ του Νεϊμάρ!

Νίκος Κικίδης
Έντρικ

bet365

Ο Έντρικ έστεψε πρωταθλήτρια την Παλμέιρας ως πρώτος σκόρερ της στα 17 του χρόνια και ταυτόχρονα γκρέμισε το ρεκόρ του Νεϊμάρ που κρατούσε από το 2009.

Η αρχή της σεζόν τον βρήκε στον πάγκο με περιορισμένο χρόνο συμμετοχής, όμως το κλείσιμο σαν τον απόλυτο ήρωα της Παλμέιρας.

Ο Έντρικ αναδείχθηκε στον πιο καθοριστικό παίκτη της ομάδας του Αμπέλ Φερέιρα στους τελευταίους μήνες της αγωνιστικής περιόδου στη Βραζιλία και με έξι γκολ στους τελευταίους 8 αγώνες βοήθησε την ομάδα του να κλείσει την ψαλίδα από την Μποταφόγκο και να την στέψει πρωταθλήτρια για δεύτερη σερί χρόνια.

Όλα αυτά μάλιστα τη στιγμή που αυτός ο απίθανος πιτσιρικάς δεν έχει προλάβει καν να ενηλικιωθεί! Στα 17 του χρόνια ο Έντρικ αστράφτει όσο λίγοι κατάφεραν στην ηλικία του, καταρρίπτοντας ρεκόρ προηγούμενων αστέρων του ποδοσφαίρου.

Τελευταίος που προστέθηκε στη λίστα των... θυμάτων του είναι ο Νεϊμάρ, ο οποίος στα 17 του είχε σκοράρει 10 γκολ στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα πίσω στο 2009 αλλά το ρεκόρ του πλέον αποτελεί παρελθόν.

Ο Έντρικ άλλωστε έκλεισε τη σεζόν με 11 και τον άφησε μια για πάντα πίσω του, με τον Ρονάλντο Ναζάριο ωστόσο να διατηρεί ακόμα τα πρωτεία. Συγκεκριμένα ο παλαίμαχος επιθετικός είχε σκοράρει 12 γκολ ως ανήλικος στη Βραζιλία προτού πάρει μεταγραφή στην Αϊντχόφεν, με τον Έντρικ να τον πλησιάζει στο νήμα και να κάνει τη Ρεάλ να ονειρεύεται!

 

Τελευταία Νέα