Το Gazzetta Κύπρου είναι εδώ!

Newsroom
Gazzetta Κύπρου
Το μεγαλύτερο ελληνικό αθλητικό site έφτασε στην Κύπρο. Συνεντεύξεις, αναλύσεις, live αγώνες και όλο το ρεπορτάζ στο νέο Gazzetta Κύπρου!

Το μεγαλύτερο ελληνικό αθλητικό site έφτασε στην Κύπρο. Συνεντεύξεις, αναλύσεις, live αγώνες και όλο το ρεπορτάζ στο νέο Gazzetta Κύπρου!

Το Gazzetta, η αγαπημένη συνήθεια εκατομμύριων αναγνωστών και φίλων του αθλητισμού, το πρώτο και καλύτερο αθλητικό site, ξεπερνά τα σύνορα!

Το Gazzetta συνεχίζει να μεγαλώνει, να εξελίσσεται, να προσφέρει νέο περιεχόμενο και να καλύπτει δημοσιογραφικά όλο και περισσότερα γεγονότα. Στο πλαίσιο αυτής της εξέλιξης, λοιπόν, ο πρώτος σταθμός είναι η Κύπρος, μια χώρα που ούτως ή άλλως διατηρεί έναν ιδιαίτερο δεσμό με το Gazzetta.

Εκαντοντάδες χιλιάδες χρήστες εμπιστεύονταν ήδη το κορυφαίο ελληνικό αθλητικό site για την ενημέρωσή τους σε ό,τι αφορά τον αθλητισμό στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Πλέον, ήρθε η ώρα να το κάνουν και για όσα λαμβάνουν χώρα εντός Κύπρου!

Το νέο Gazzetta Κύπρου έρχεται να καλύψει αυτό το σημαντικό κενό και να καλύψει με την εμπειρία και την τεχνογνωσία που το έφεραν στην κορυφή τον κυπριακό αθλητισμό! Με ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, εξειδικευμένες αναλύσεις, πλήρη δημοσιογραφική ομάδα και την... τρέλα για κάθε τι αθλητικό που μας διακατέχει, πλέον η Κύπρος γίνεται κομμάτι της καθημερινότητάς μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι' αυτό.

Το Gazzetta Κύπρου διαθέτει τη δική του, ξεχωριστή πρώτη σελίδα, στην οποία η κυπριακή επικαιρότητα συνυπάρχει με την ελληνική και τη διεθνή, δημιουργώντας ένα hub για την πλήρη ενημέρωση του κοινού.

Θα ακολουθήσουν κι άλλα, γι' αυτό μείνετε συντονισμένοι...

Επισκεφτείτε με ένα click το Gazzetta Κύπρου.

 

Τελευταία Νέα