Νάπολι - Ίντερ 0-3: Θρίαμβος στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» και μήνυμα... τίτλου

Βασίλης Μπαλατσός

bet365

Η Ίντερ υπέταξε την πρωταθλήτρια Νάπολι στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» με 3-0 και επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας της Serie Α, ούσα στο +2 από τη Γιουβέντους. Στο -11 από την κορυφή οι Παρτενοπέι.

Εμφάνιση... πρωταθλήτριας από την Ίντερ! Οι Νερατζούρι «πάτησαν» τη Νάπολι στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» και πήραν σπουδαίο «διπλό» με 3-0. Οι Μιλανέζοι επέστρεψαν στην κορυφή της βαθμολογίας της Serie A, καθώς είναι στο +2 από τη Γιουβέντους, ενώ η κάτοχος του τίτλου έχει μείνει στην τέταρτη θέση και στο -11.

Οι Παρτενοπέι είχαν την πρώτη καλή στιγμή του ματς στο 3', όταν ο Ζόμερ έκανε εκπληκτική επέμβαση σε σουτ του Ελμάς εκτός περιοχής. Στο 35' ο Πολιτάνο με δυνατό σουτ εκτός περιοχής τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.

Οι Μιλανέζοι άνοιξαν το σκορ στο 44'. Ο Ντιμάρκο έβγαλε τη σέντρα, ο Ντάμφρις έκανε κεφαλιά πάσα και ο Μπαρέλα με μια απλή επαφή έστρωσε την μπάλα στον Τσαλχάνογλου, ο οποίος με φανταστικό σουτ στην κίνηση τίναξε τα δίχτυα του Μέρετ για το 0-1.

Στο 57' ο Οσιμέν έπεσε στην περιοχή μετά από μαρκάρισμα του Ατσέρμπι και στη συνέχεια της φάσης ο Ζόμερ νίκησε τον Κβαρατσχέλια. Η Ίντερ διπλασίασε το προβάδισμα της στο 61'. Ο Λαουτάρο έκανε το γύρισμα, ο Μπαρέλα άδειασε Όστιγκααρντ - Νέιταν και με σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Μέρετ.

Από εκεί και πέρα οι Νερατζούρι πήραν τον πλήρη έλεγχο του ματς. Στο 67' ο Ντάμφρις έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και ο Λαουτάρο αστόχησε με σουτ μέσα από την περιοχή. Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι βρήκε και τρίτο γκολ, στο 84'. Ο Μπαρέλα έβγαλε τη διαγώνια μπαλιά, ο Κουαδράδο έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και ο Τουράμ με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 3-0 και τελείωσε το ματς.

Νάπολ: Μέρετ, Ντι Λορέντσο, Ραχμάνι, Έστιγκαρντ, Νατάν (87' Τζερμπίν), Έλμας (75' Λίντστρεμ), Λομπότκα (75' Ζιελίνσκι), Ανγκισά, Πολιτάνο (68' Ρασπαντόρι), Όσιμεν, Κβαρατσχέλια

Ίντερ: Ζόμερ, Νταρμιάν (86' Μπίσεκ), Ντε Φράι (18' Αουγκούστο), Ατσέρμπι, Ντάμφρις (77' Κουαδράδο), Μπαρέλα, Τσαλχάνογλου, Μκιταριάν (77' Φρατέζι), Ντιμάρκο, Τουράμ (86' Αρναούτοβιτς), Μαρτίνες

Βαθμολογία Serie A

serie a table

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα