Γαλλία - Γερμανία 2-2 (5-4 πεν.): Στην κορυφή του κόσμου οι... ψυχωμένοι νέοι της Μάνσαφτ!

Newsroom
germany_u17

bet365

Παρ'ότι χρειάστηκε να αγωνιστεί με παίκτη λιγότερο από το 69', η Κ17 της Γερμανίας υπέταξε στα πέναλτι (5-4) τη Γαλλία και κατέκτησε το Μουντιάλ Νέων, βγαίνοντας ζωντανή από έναν τελικό... θρίλερ.

Survivors οι νέοι της Γερμανίας! Η Κ17 της Μάνσαφτ ήταν αυτή που χαμόγελασε στο τέλος ενός τελικού Παγκοσμίου Κυπέλλου που θύμισε... rollercoaster. Οι Γερμανοί έπαιξαν για ώρα με αριθμητικό μειονέκτημα, αλλά επικράτησαν της Γαλλίας στα πέναλτι και έδωσαν νέα ελπίδα στους συμπατριώτες τους που βλέπουν τα... κενά στην εθνική ανδρών.

Η Γερμανία έφτασε κοντά στο να καθαρίσει από νωρίς το ματς, όμως στο τέλος ίδρωσε, καθώς είδε την κατάκτηση να κρέμεται από μια κλωστή. Τα τέρματα του Μπρούνερ στο 29' και του Ντάρβιτς στο 51' της έδωσαν το σημαντικό προβάδισμα.

Ο Μπουάμπρ όμως απάντησε για τους Γάλλους στο 53' και στο 69' ο Οσάβε αποβλήθηκε για τους Γερμανούς, βάζοντάς τους σε δύσκολη θέση, την οποία οι Μπλε εκμεταλλεύτηκαν στο 85' για να κάνουν το 2-2 με τον Αμουγκού.

Η Μάνσαφτ άντεξε στην παράταση και στα πέναλτι «πλήγωσε» τη Γαλλία ούσα ψυχραιμότερη (5-4), για να ανέβει στην κορυφή του κόσμου!

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

Τελευταία Νέα