Οι οπαδοί της Αργεντινής διαλέγουν ανάμεσα σε Μαραντόνα και Μέσι (vid)

Οι οπαδοί της Αργεντινής διαλέγουν ανάμεσα σε Μαραντόνα και Μέσι (vid)

Newsroom
argentina_fans

bet365

Οπαδοί της Αργεντινής κλήθηκαν να απαντήσουν σε ένα πραγματικά δύσκολο ερώτημα, σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο twitter, ποιον θα επέλεγαν ανάμεσα στον Λιονέλ Μέσι και τον Ντιέγκο Μαραντόνα!

Για ορισμένους από τους νεότερους ηλιακά οπαδούς, η συζήτηση για τον κορυφαίο όλων των εποχών τελείωσε πέρυσι, όταν ο Λιονέλ Μέσι έφτασε στην κορυφή του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, κατακτώντας το Παγκόσμιο Κύπελλο με την Αργεντινή επικρατώντας στον τελικό του Μουντιάλ του Κατάρ της Γαλλίας.

Ο Γκάρι Λίνεκερ -για παράδειγμα- δήλωσε μάλιστα ότι η κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου ήταν η στιγμή που ο Ντιέγκο Μαραντόνα ξεπεράστηκε από τον Μέσι ως ο μεγαλύτερος παίκτης όλων των εποχών.

Παρά τα στοιχεία και τους αριθμούς βέβαια, εξακολουθεί να υπάρχει διχογνωμία μεταξύ των οπαδών της «Αλμπισελέστε» σχετικά με το ποιον προτιμούν από τους δύο. Ο Μαραντόνα φαίνεται να είναι ο μεγάλος νικητής παρότι τον επέλεξαν και σαφώς νεώτεροι υποστηρικτές, επιλογή που έγινε πιθανότατα λόγω της εκτός γηπέδου επιρροής του.

Ο Μέσι εξακολουθεί να λατρεύεται στην πατρίδα του σαφώς, αλλά η εσωστρεφής προσωπικότητά του, καθιστά πιο δύσκολο το δέσιμο με τους οπαδούς σε σχέση με τον «Ντιεγκίτο».

Δείτε το βίντεο:

 

Τελευταία Νέα