Πανιώνιος: Ποινή φυλάκισης ενός έτους στον Μπάλαμπαν!

Newsroom
Μπάλαμπαν

bet365

Σε ποινή φυλάκισης ενός έτους καταδικάστηκε ο άλλοτε φορ του Πανιωνίου, Μπόσκο Μπάλαμπαν, για μη καταβολή διατροφής στην πρώην γυναίκα του.

Σε φυλάκιση ενός έτους καταδικάστηκε ο Μπόσκο Μπάλαμπαν! Ο άλλοτε επιθετικός του Πανιωνίου ήταν μπλεγμένος σε δικαστικές περιπέτειες το τελευταίο διάστημα λόγω της άρνησής του να καταβάλλει τη διατροφή που όφειλε στην πρώην σύζυγό του και Μις Κροατία το 1995, Ίβα Ράντιτς, με αποτέλεσμα την καταδίκη του!

Όπως έγινε γνωστό, δικαστήριο του Ζάγκρεμπ αποφάσισε ποινή φυλάκισης ενός χρόνου στον Κροάτη επιθετικό, ο οποίο αρνούνταν πεισματικά να τηρήσει τους όρους της διατροφής προς την πρώην γυναίκα και τα τρία παιδιά του.

Συγκεκριμένα ο Μπάλαμπαν κατηγορείται πως δεν έχει πληρώσει διατροφή εδώ και έξι χρόνια, με τις συνολικές οφειλές πλέον να ανέρχονται στα 80 χιλιάδες ευρώ! Κ όλα αυτά τη στιγμή που είναι ενεργός ατζέντης με ακίνητα στο όνομά του σε Ζάγκρεμπ, Ριέκα, και Ίστρια.

Παρόλα αυτά ο Μπάλαμπαν αρνήθηκε να τηρήσει τους όρους που του είχαν επιβληθεί και πρόκειται να οδηγηθεί στη φυλακή, ακόμα κι αν πληρώσει μέχρι τότε μέρος των οφειλουμένων.

Κατά την ποδοσφαιρική του καριέρα ο Κροάτης πέρασε την τριετία 2009-2012 στον Πανιώνιο, με τον οποίο μέτρησε 13 γκολ σε 54 αγώνες.

 

Τελευταία Νέα