Πρώην συμπαίκτης του Κριστιάνο Ρονάλντο: «Τρώγαμε αποφάγια από τα McDonald's»

Πρώην συμπαίκτης του Κριστιάνο Ρονάλντο: «Τρώγαμε αποφάγια από τα McDonald's»

Newsroom
Πρώην συμπαίκτης του Κριστιάνο Ρονάλντο: «Τρώγαμε αποφάγια από τα McDonald's»

bet365

Ο πρώην συμπαίκτης του Πορτογάλου στην ακαδημία της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Φάμπιο Πάιμ, περιγράφει λεπτομερώς τα πρώιμα χρόνια του Κριστιάνο Ρονάλντο στο ποδόσφαιρο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένας από τους μεγαλύτερους σούπερ σταρ στον χώρο του ποδοσφαίρου. Ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης αγωνίζεται πλέον σοτ πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας και την Αλ Νασρ κερδίζοντας περίπου διακόσια εκατομμύρια ευρώ τη σεζόν. Ωστόσο, το ξεκίνημά του στον κόσμο της στρογγυλής θεάς κάθε άλλο παρά κοντά στη ζωή που κάνει τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια είναι.

Ο οκτώ φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας έπρεπε να κινήσει γη και ουρανό για να μπορέσει να φάει και να ξεπεράσει τη φτώχεια στην οποία βρισκόταν η οικογένειά του όταν ήταν στην Ακαδημία της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Έτσι είπε ο Φάμπιο Πάιμ, πρώην συμπαίκτης του στην ακαδημία της Σπόρτινγκ σε συνέντευξή του στην «Sun»:

«Όταν παίζαμε για τη Σπόρτινγκ και ζούσαμε στην ακαδημία, ζούσαμε στο γήπεδο. Το βράδυ πήγαμε στα McDonald's για να πάρουμε τα χάμπουργκερ που κανείς δεν ήθελε πια και που δεν ήταν καλά για να πουληθούν. Ήμασταν εκεί κάθε βράδυ για να πάρουμε τα χάμπουργκερ, τρώγαμε τα αποφάγια που επρόκειτο να πεταχτούν. Η Σπόρτινγκ το ήξερε. Δεν είναι όπως σήμερα. Μας επέτρεπαν να βγούμε έξω», σημείωσε.

«Ήμασταν φίλοι. Δεν μπορώ να πω ότι καλύτεροι φίλοι, αλλά ήμασταν φίλοι. Πέρασα διακοπές μαζί του. Το ένα ήταν στη Βραζιλία, ήταν η πρώτη μου φορά στη Βραζιλία, πριν από το Euro του 2004. Ήταν το πρώτο Euro του Κριστιάνομε την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας και πριν από αυτό πήγαμε διακοπές», πρόσθεσε σχολιάζοντας την σχέση του με τον CR7.

«Την πρώτη φορά που συνάντησα τον Κριστιάνο ήμουν οκτώ χρονών, ήμουν νέος στη Σπόρτινγκ και πήγαμε σε ένα τουρνουά στη Μαδέρα. Περάσαμε καλές στιγμές μαζί, πολύ καλές στιγμές. Το ποδόσφαιρο δεν ήταν τόσο σοβαρό για εμάς εκείνη την εποχή. Θα μπορούσαμε να χαρούμε να είμαστε παιδιά. Θυμάμαι πάντα τον Ρονάλντο ως έναν σπουδαίο εργάτη, πραγματικά αφοσιωμένο και κάποιον που ήθελε να είναι ο καλύτερος. Ήταν πάντα έτσι, θυμωμένος όταν έχανε. Αυτή η προσπάθεια τον οδήγησε εκεί που είναι τώρα», τόνισε.

 

Τελευταία Νέα