Ο Καρεμπέ έπλεξε το εγκώμιο του Παβάρ

Ο Καρεμπέ έπλεξε το εγκώμιο του Παβάρ

Newsroom
Μπεντζαμίν Παβάρ

bet365

Ο Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε με τα καλύτερα λόγια τον Γάλλο διεθνή δεξιό μπακ.

Πρωταγωνιστής στο «διπλό» της Γαλλίας κόντρα στη Σκωτία την Τρίτη σε φιλικό προετοιμασίας, ο Μπεντζαμίν Παβάρ βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων. Ένας θρύλος των «τρικολόρ» και στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός ο Κριστιάν Καρεμπέ δεν έκρυψε την λατρεία του για τον αμυντικό της Ίντερ.

Σε συνέντευξη στη L'Équipe, ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 1998, έπλεξε το εγκώμιο του Παβάρ αναφέροντας πως: «Έχει όλα τα φόντα για να πρωταγωνιστήσει. Έχει μεγάλη εμπειρία, ακόμα και στον άξονα όπου έχει ήδη αγωνιστεί με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου ή ακόμα και της Στουτγάρδης», υπενθύμισε ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης... «Έχει τη φυσική ικανότητα να κερδίζει απέναντι σε αντίπαλους επιθετικούς. Πάνω απ 'όλα, νομίζω ότι είναι ψυχικά ανανεωμένος, η μεταγραφή του στην Ίντερ τον έχει αναζωογονήσει, είναι μια μεγάλη πρόκληση για αυτόν», είπε ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα