Ο Ρονάλντο Ναζάριο επέλεξε την καλύτερη ενδεκάδα όλων των εποχών

Ο Ρονάλντο Ναζάριο επέλεξε την καλύτερη ενδεκάδα όλων των εποχών

Newsroom
Ο Ρονάλντο Ναζάριο επέλεξε την καλύτερη ενδεκάδα όλων των εποχών

bet365

Ο Ρονάλντο Ναζάριο επέλεξε την καλύτερη ενδεκάδα όλων των εποχών στην ιστορία του ποδοσφαίρου, εκτός ο πέντε φορές νικητή της Χρυσής Μπάλας, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Ρονάλντο, το «Φαινόμενο» επέλεξε την κορυφαία ενδεκάδα όλων των εποχών, στην οποία βρίσκει κανείς τους Λιονέλ Μέσι και Ντιέγκο Μαραντόνα, αλλά όχι τον Πορτογάλο σούπερ σταρ Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Βραζιλιάνος που κατέκτησε δύο Χρυσές Μπάλες κι ακόμη και αν ήταν βαρύς ο «φόρος» των τραυματισμών, σημείωσε 414 γκολ για συλλόγους και «σελεσάο» έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης σε πολλούς Βραζιλιάνους ενώ συμπεριέλαβε και τον εαυτό του.

Ο «R9» επέλεξε τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν τους Καφού και Ρομπέρτο Κάρλος μαζί με τους Φραντς Μπεκενμπάουερ και Πάολο Μαλντίνι στην τετράδα της άμυνας... Στη μεσαία γραμμή τον Ζίκο με τον Ντιέγκο Μαραντόνα και συνέχισε με μια επιθετική τετράδα «φωτιά» με τον ίδιο, τον επτά φορές νικητή της Χρυσής Μπάλας Λιονέλ Μέσι, τον εμβληματικό Πελέ και τον μεγαλύτερο «περφόρμερ» του ποδοσφαίρου τον Ροναλντίνιο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα