Nations League γυναικών: Ξεκίνημα με ήττα με 3-1 η Ελλάδα με την Πολωνία

Από το Ελλάδα - Πολωνία

bet365

Η Εθνική Γυναικών ηττήθηκε με 3-1 από την Πολωνία στη Ριζούπολη στην πρεμιέρα των αγωνιστικών υποχρεώσεών της στο 1ο UEFA Women's Nations League.

Η Πολωνία ήταν εκείνη που προηγήθηκε στο σκορ πριν από τη συμπλήρωση του 1ου λεπτού με σουτ της Παγιόρ έξω από την ελληνική περιοχή, με το οποίο έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία της Νάση. Η Ελλάδα όμως στην πρεμιέρα της στη Ριζούπολη για το 1ο Nations League των γυναικών αντέδρασε και μετά ισοφάρισε με την Ελένη Μάρκου στο 24' με πλασέ μέσα από την αντίπαλη περιοχή.

Το ημίχρονο όμως βρήκε την Πολωνία να προηγείται 2-1 χάρη στο γκολ της Παντίλα (40'). Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 84' έπειτα από κόρνερ της Γκραμπόβσκα και κεφαλιά της Πάβολεκ.

ΕΛΛΑΔΑ: Νάση, Γεωργίου, Κακαμπούκη, Σιδηρά, Μάρκου, Σαρρή, Σπυριδωνίδου, Γιαννακά (90'+1' Γεωργαντζή), Καλδαρίδου (65' Πούλιου), Κόγγουλη (82' Μιχαλοπούλου) και Παλαμά (82' Μωραΐτου).

ΠΟΛΩΝΙΑ: Σέμικ, Βιανκόβσκα, Γκρετς Μαλγκορζάτα, Μάτισικ, Ζιενιέβιτς, Παγιόρ, Πάβολεκ, Γκραμπόβσκα, Λέφελντ, Παντίλα (67' Βρόμπελ) και Κάμζικ.

Η βαθμολογία (σε μία αγωνιστική)

Πολωνία 3
Σερβία 3
Ουκρανία 0
Ελλάδα 0

Η αγωνιστική

Ουκρανία - Σερβία 1-2
Ελλάδα - Πολωνία 1-3

Η επόμενη αγωνιστική (2η - 26/09)

19:00: Πολωνία - Ουκρανία
20:00: Σερβία - Ελλάδα

@Photo credits: eurokinissi
 

Τελευταία Νέα