Με δυνατό Combo Bet στο Φάληρο και με 3.40 στον ΠΑΟΚ!

Newsroom
Αλεξανδρόπουλος
Ακόμα ένα μεγάλο καλοκαιρινό βράδυ για το ελληνικό ποδόσφαιρο με τις δύο πρώτες μάχες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ στα πλέι-οφ του Europa League και του Europa Conference League, αντίστοιχα.

Λίγες ημέρες μετά το θρίλερ στο Βέλγιο, που συνοδεύτηκε από τεράστιο γκολ πρόκρισης του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου στις καθυστερήσεις αλλά και μετά τη νίκη επί του Πανσερραϊκού στη Super League, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Τσουκαρίτσκι (22:00) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Οι Πειραιώτες θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης στους ομίλους του Europa League και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ μπορεί να υπολογίζει στους νεοαποκτηθέντες Σκάρπα και Μπρίνιτς, που πήραν τη θέση των Χουάνγκ και Αλγκασίμ Μπα στη λίστα.

Οι Σέρβοι μετρούν δύο σερί ματς χωρίς νίκη στη λίγκα τους, ενώ αυτό θα είναι το πρώτο τους παιχνίδι με… ευρωπαϊκό χρώμα. Πρόκειται για μία ομάδα χωρίς μεγάλη εμπειρία στην Ευρώπη, αφού η τελευταία παρουσία της σε ομίλους καταγράφηκε το 1997 στο Κύπελλο Ιντερτότο. Ο Ολυμπιακός έχει σαφώς πιο «βαριά» φανέλα, μεγαλύτερη εμπειρία και το κυριότερο, θα λάβει μεγάλη υποστήριξη από τους φιλάθλους του. Το «παζλ» είναι έτοιμο και το combo bet του άσου χωρίς γκολ από την πλευρά των Σέρβων βρίσκεται σε απόδοση 1.74.

Λίγες ημέρες μετά το εμφατικό 3-0 επί της Χάιντουκ, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στο Εδιμβούργο για την πρώτη αναμέτρηση των πλέι-οφ του Europa Conference League κόντρα στη Χαρτς (21:45). Ο «Δικέφαλος» βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, κάτι που φάνηκε και στη νίκη με 3-0 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης για την 1η αγωνιστική της Super League, όμως ο Ραζβάν Λουτσέσκου καλείται να διαχειριστεί τις απουσίες των Αλί Σαμάτα, Φιλίπε Σοάρες (λόγω τραυματισμού) και του Ραχμάν Μπάμπα (τιμωρημένος).

Επίσης, ο «Δικέφαλος» πρέπει να είναι έτοιμος να ανταποκριθεί και στο καλό αγωνιστικό μομέντουμ των αντιπάλων του: Η Χαρτς απέκλεισε τη Ρόζενμποργκ με γκολ στο 92ο λεπτό (3-1), ενώ είναι αήττητη εντός συνόρων, με δύο νίκες και μία ισοπαλία σε τρία ματς.

Παρόλα αυτά, ο ΠΑΟΚ έδειξε στις μέχρι στιγμής ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις πως ξέρει τι πρέπει να κάνει μακριά από την έδρα του. Το γεγονός πως η καθοριστική ρεβάνς θα διεξαχθεί στην Τούμπα προσφέρει τη δυνατότητα στον «Δικέφαλο» να εμφανιστεί με μία πιο συντηρητική και προσεκτική προσέγγιση, ώστε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από το Εδιμβούργο. Η ισοπαλία βρίσκεται σε απόδοση 3.40.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 

Τελευταία Νέα