Κριστιάνο Ρονάλντο: Πωλήθηκαν περισσότερες από 10.000 επετειακές φανέλες της Σπόρτινγκ για τον Πορτογάλο

Κριστιάνο Ρονάλντο: Πωλήθηκαν περισσότερες από 10.000 επετειακές φανέλες της Σπόρτινγκ για τον Πορτογάλο

Newsroom
cristiano_ronaldo

bet365

Cristianomania στις τάξεις της Σπόρτινγκ Λισαβώνας με περισσότερες από 10.000 φανέλες του Πορτογάλου σταρ να πουλούνται εντός δύο εβδομάδων, το 51% των συνολικών πωλήσεων.

Έχουν περάσει 20 χρόνια από τότε που ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφυγε από την Σπόρτινγκ Λισαβώνας ανοίγοντας τα φτερά του για πρώτη φορά μακριά από την πατρίδα του. Ωστόσο η επιρροή του συνεχίζει να είναι πολύ έντονη, παρέχοντας οικονομικά έσοδα στην ομάδα μέχρι τώρα. Εκείνη την 6η Αυγούστου του 2003, ένας νεαρός άνδρας που μόλις είχε φύγει από το νησί της Μαδέρα τρέλανε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τόσο πολύ που η απόκτησή του έγινε... λαϊκό αίτημα στα αποδυτήρια του αγγλικού κλαμπ.

«Τα αγόρια δεν έχουν σταματήσει να μιλούν για αυτόν στα αποδυτήρια. Είναι ένας από τους πιο συναρπαστικούς νέους παίκτες που έχω δει ποτέ», δήλωσε τότε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Ο Σκωτσέζος τεχνικός, έξυπνος όταν πρόκειται να κάνει μεταγραφές, μετά βίας είχε ένα παιχνίδι για να ερωτευτεί το αγόρι που κουβαλούσε το «28» στην πλάτη του. Ένα φιλικό, που διοργανώθηκε για τα εγκαίνια ενός γηπέδου που χτίστηκε για το Euro του 2008. Κάπως έτσι ένας παίκτης σημάδεψε την ιστορία του ποδοσφαίρου και φυσικά της Σπόρτινγκ Λισαβώνας που συνεχίζει δύο δεκαετίες μετά να τρίβει τα χέρια της όταν βλέπει πώς το brand name Κριστιάνο Ρονάλντο συνεχίζει να φέρνει έσοδα στα ταμεία της.

Τρέλα για τον Κριστιάνο στο κατάστημα της Σπόρτινγκ

«Τώρα, σας προσκαλούμε να επιστρέψετε στο μέλλον, 20 χρόνια αργότερα και 5 Χρυσές Μπάλες αργότερα», ανέφερε η Σπόρτινγκ στην ιστοσελίδα της όταν μετονόμασε το αθλητικό της κέντρο στο Alcochete, περίπου 30 χιλιόμετρα από τη Λισαβόνα, σε Ακαδημία Cristiano Ronaldo. Αυτόν τον Αύγουστο έστειλε για άλλη μια φορά ένα νεύμα στο δικό της παιδί θαύμα παράγοντας μια ειδική έκδοση, που θα είναι η τρίτη φανέλα για αυτή τη σεζόν, προς τιμήν του, με το χαρακτηριστικό 'CR7' πάνω δεξιά. Η φανέλα κοστίζει 90 ευρώ (με έκπτωση 10% για τα μέλη)... αν είναι διαθέσιμη, αφού έχει σαρώσει τόσο την ιστοσελίδα της Nike όσο και στο κατάστημα της Σπόρτινγκ, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία του club. Όπως δημοσιεύει η Record, παρά τις επικριτικές φωνές που υποστήριζαν ότι ένα όνομα δεν μπορεί να επισκιάσει το έμβλημα της ομάδας, σε μόλις δύο εβδομάδες έχουν πουληθεί περισσότερες από 10.000!

 

Τελευταία Νέα