Μάντσεστερ Σίτι - Σεβίλλη: Ένας τελικός παράσημο για τον Ολυμπιακό και διαφήμιση της Ελλάδας

super cup

bet365

Το «Γ. Καραϊσκάκης» «φόρεσε» τα καλά του το βράδυ της Τετάρτης (16/08) και υποδέχτηκε χιλιάδες Ισπανούς και Άγγλους φιλάθλους σε έναν τελικό που απέσπασε τα συγχαρητήρια της UEFA.

Η κάτοχος του Champions League Μάντσεστερ Σίτι και εκείνη του Europa League Σεβίλλη διασταύρωσαν τα ξίφη τους στον Πειραιά το βράδυ της Τετάρτης (16/08), στο στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στον τελικό του Super Cup που φέτος φιλοξενήθηκε στη χώρα μας.

Χιλιάδες ποδοσφαιρόφιλοι κατέκλυσαν το φαληρικό στάδιο από νωρίς, περιηγήθηκαν στα πέριξ και τελικά πήραν τις θέσεις τους στην κερκίδα υπό τις οδηγίες των διοργανωτών. Το «σπίτι» του Ολυμπιακού είχε αλλάξει μορφή για να υποδεχθεί τα αστέρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, αλλά και όλους όσοι έκαναν το ταξίδι μέχρι την Ελλάδα για να δουν από κοντά την αναμέτρηση.

Ολόκληρος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης έστρεψε το βλέμμα του στο «Καραϊσκάκης», με τους επίσημους λογαριασμούς UEFA Champions League και Europa League στα social media να μοιράζονται εικόνες του στα εκατομμύρια ακολούθους, διαφημίζοντας τόσο τον Ολυμπιακό, όσο και τη χώρα.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, συνεχάρησαν τον Ολυμπιακό που ανέλαβε τη διοργάνωση και τη φιλοξενία -κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά από ένα club και όχι από την Ομοσπονδία μιας χώρας- ενώ η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία έβαλε... άριστα στους Πειραιώτες σε όλα τα οργανωτικά θέματα, στα θέματα ασφαλείας και στην γενικότερη εμπειρία θέασης από τους φιλάθλους που είδαν το μεγάλο παιχνίδι.

Το ανακαινισμένο «Καραϊσκάκης» προκάλεσε εντύπωση με τους ξένους επισκέπτες να το επαινούν μιλώντας με τα καλύτερα λόγια.

@Photo credits: INTIME
 

Τελευταία Νέα