Τελικός Super Cup: Οι αλλαγές στο Καραϊσκάκη, ένα υπερσύγχρονο γήπεδο που θα φιλοξενήσει το ματς με Σίτι και Σεβίλλη

Τελικός Super Cup: Οι αλλαγές στο Καραϊσκάκη, ένα υπερσύγχρονο γήπεδο που θα φιλοξενήσει το ματς με Σίτι και Σεβίλλη

Το γήπεδο Καραϊσκάκη

bet365

Το Καραϊσκάκη, η έδρα του Ολυμπιακού, έγινε ένα γηπεδικό στολίδι με όλες τις απαιτούμενες αλλαγές για τον τελικό του Super Cup ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και Σεβίλλη.

Λίγες ώρες πριν από τη διεξαγωγή του ευρωπαϊκού τελικού του UEFA Super Cup, το «Γ. Καραϊσκάκης», το γήπεδο του Ολυμπιακού, έχει βάλει τα... καλά του για να υποδεχθεί ενα μεγάλο ματς. Αυτό ανάμεσα στη Σίτι και Σεβίλλη.

Οι αλλαγές στο φαληρικό γήπεδο ήταν πολλές και εμφανείς. Αλλαγές στη reception, όπου τοποθετήθηκαν μεγάλες led οθόνες, δεξιά και αριστερά και με ξεχωριστά χρώματα.

Διαφοροποιήσεις στις σουίτες και τοποθέτηση μεγάλης led οθόνης στον τρίτο όροφο. Άλλος φωτισμός στο γήπεδο. Και στον αγωνιστικό χώρο και στις αίθουσές του, όπως και στην αίθουσα της συνέντευξης Τύπου.

Αλλαγές και σε τεχνολογικό επίπεδο που έχουν αναβαθμίσει για τα καλά το γήπεδο. Υπάρχουν νέα δημοσιογραφικά θεωρεία, καινούρια μάτριξ και όχι μόνο. Το «Γ. Καραϊσκάκης» θα βρίσκεται βέβαια στην πρώτη γραμμή του παγκόσμιου ποδοσφαιρικού ενδιαφέροντος. Με εξαιρετικό χλοοτάπητα και ένα γενικά πάρα πολύ καλό γήπεδο.

Σε σχέση με τον τελικό τώρα. Θα υπάρχει προέλεγχος, καθώς περιμετρικά του σταδίου έχουν τοποθετηθεί κιγκλιδώματα. Θα γίνεται και δεύτερος έλεγχος στις Θύρες εισόδου. Στον χώρο του P3, στο πάρκινγκ, έχει δημιουργηθεί μια μεγάλη αίθουσα, χωρητικότητας 1.000 ατόμων. Εκεί η UEFA θα δεξιωθεί τους επίσημους πριν τον τελικό.

Επίσης στον χώρο του P1, στο πάρκινγκ, ένα τμήμα του έχει γίνει TV Compound. Εκεί όπου θα είναι πολλά τηλεοπτικά δίκτυα και φυσικά δίκτυα από το εξωτερικό. Από εκεί η εικόνα θα πηγαίνει σε όλον τον κόσμο. Υπάρχει πια άλλου τύπου σήμανση έξω από το γήπεδο.

Η UEFA έχει βάλει όλες τις σημάνσεις που θυμίζουν σε όλους ότι στο «Γ. Καραϊσκάκης» διεξάγεται ο τελικός του UEFA Super Cup. Υπάρχει επίσης πρόβλεψη και για ένα σύντομο γεύμα για τους εκπροσώπους του Τύπου στον χώρο ανάμεσα στην αίθουσα της συνέντευξης Τύπου και στην αίθουσα εργασίας Τύπου. Στον χώρο των αποδυτηρίων έχουν γίνει αλλαγές από την UEFA. Τα αποδυτήρια έχουν... ντυθεί στα χρώματα της ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας. Επίσης μπήκαν και φωτογραφίες με τα σήματα της Σίτι και της Σεβίλλης, των δύο φιναλίστ.

@Photo credits: eurokinissi, Οι φωτογραφίες είναι και από τα social media της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα