Δεν θα μας κερδίσει ο φόβος, θα κυριαρχήσει η αγάπη!

Δεν θα μας κερδίσει ο φόβος, θα κυριαρχήσει η αγάπη!

Γιώργος Τσακίρης Γιώργος Τσακίρης
Δεν θα μας κερδίσει ο φόβος, θα κυριαρχήσει η αγάπη!

bet365

Ο Γιώργος Τσακίρης εστιάζει σε όσα πόνταραν πως θα ακολουθήσουν της δολοφονίας του Μιχάλη οι εχθροί της ΑΕΚ και αποδείχτηκε από την αντιμετώπιση της είδησης και τους ενημερώνει...

Το αντίθετο της αγάπης είναι ο φόβος και όχι το μισός... Είμαι απόλυτα σύμφωνος με τη συγκεκριμένη άποψη και έρχεται να κουμπώσει στις μέρες τις άσχημες και μαύρες που βιώνουμε από τις αρχές της εβδομάδας.

Από την Δευτέρα που μας πέρασε και είχε σαν αποτέλεσμα την δολοφονία του Μιχάλη μας, είναι αλήθεια πως βρισκόμαστε σε ένα σκοτεινό τούνελ, μέσα και έξω μας, σε μια κατάσταση ΣΟΚ, διότι είναι τέτοιος και ο δολοφονικός τρόπος που απέφερε τον θάνατό του! Με τις αποκαλύψεις να διαδέχονται η μία την άλλη και να επιβεβαιώνουν πως υπάρχει ολόκληρο παρασκήνιο που οφείλει να οδηγήσει στο εδώλιο του κατηγορούμενου και όλους εκείνους, πολιτεία - αστυνομία, οι οποίοι σκοπίμως το επέτρεψαν όπως αποδείχτηκε όλο αυτό.

Αυτή η σκηνοθετημένη τραγωδία που μας βρήκε, είναι λογικό και απόλυτα δικαιολογημένο, να μας έχει οδηγήσει σε πολύ σκοτεινές σκέψεις, άσχημες, πονηρές και σε κάποιες περιπτώσεις, άρρωστες! Η διαχείριση των συναισθημάτων είναι δύσκολη, μοιάζει ταυτόχρονα και επικίνδυνη, ωστόσο όλοι οφείλουμε να κινηθούμε προς τη σωστή κατεύθυνση και παράλληλα να οδηγήσουμε εκεί που επιβάλλεται και όσους μπορούμε. Εμείς που έχουμε τη δύναμη μέσα από τα κείμενά μας και τον προφορικό λόγο, τη σκέψη όσων έχουμε έχουμε τη δυνατότητα - ικανότητα να επηρεάζουμε!

Είναι οι ώρες δύσκολες, σε παιδιά που βράζει το αίμα τους είναι πολύ πιο δύσκολο να δουλέψουν με τα συναισθήματά τους και να τα διαχειριστούν. Διαβάζουν και απίθανα πράγματα, ακούνε ρητορικές μίσους και διαπιστώνουν πως υπάρχουν άνθρωποι, Μέσα ενημέρωσης και πολλά άλλα σε επίπεδο κατηγορίας ανθρώπων (ο Θεός να τους κάνει), τα οποία τους ταΐζουν το κακό, τους κατευθύνουν στο σκοτάδι, επιδιώκουν να τους γεμίσουν μίσος. Εξυπηρετούν σκοπούς και είναι γνωστό για αυτό και πρέπει εμείς, οι πολλοί (διότι οι πολλοί είναι επιτέλους με το σωστό), να τους ακυρώσουμε και να οδηγήσουμε στη σωστή κατεύθυνση και αυτά τα παιδιά...

Η προσπάθεια από τούτη τη μέρα και έπειτα είναι μια και θα στεφθεί με επιτυχία: δεν θα αφήσουμε τον φόβο να κερδίσει! Θα επιβάλλουμε την αγάπη αφού όπως έχει γράψει και ο Νίκος Καζαντζάκης: "Αν μπορείς κοίταξε τον φόβο κατάματα και ο φόβος θα φοβηθεί και θα φύγει"... Κι εμείς όλοι, της Φιλαδέλφειας τα παιδιά (από πάντα, είτε μεγάλα είτε μικρά παιδιά), αυτό θα κάνουμε: θα σταματήουμε και θα κοιτάξουμε το φόβο στα μάτια, κατάματα, θα τον νικήσουμε και για χάρη του Μιχάλη, γιατί αυτό θα απαιτούσε από εμάς κι εκείνος, να συνεχίσουμε να ζούμε με οδηγό την αγάπη (του και μας) για την ΑΕΚ...

Είναι υποχρέωση μας απέναντι στον Μιχάλη!

Πανό για τον Κατσουρή

Διότι είναι μεγάλο το κακό που μας βρήκε είναι η αλήθεια. Σε ένα τόπο που από την ημέρα που δημιουργήθηκε το γήπεδο, το σπίτι μας, στην πόλη μας, την γειτονιά μας, υπήρχε μόνο χαρά, ευτυχισμένες στιγμές και αγάπη. Συναντούσε κανείς μόνο χαρούμενα πρόσωπα, παιδάκια με την πιο όμορφη φορεσιά, οικογένειες, φίλους και μέλη της κιτρινόμαυρης φυλής, τα οποία ήταν άγνωστα μα τόσο γνωστά μεταξύ τους. Αυτό έχει επιχειρηθεί να τελειώσει με όλο αυτό, η χαρά, η ευτυχία, να αποβάλλουν αυτό το συναίσθημα από όλους μας στο χώρο μας, για αυτό δεν ήταν τυχαίες και οι εμετικές επιθέσεις από "πιστόλια" (απειροελάχιστα ευτυχώς), των ΜΜΕ.

Πολλοί έχουμε συζητήσει και αρκετά μεταξύ μας μετά την άνανδρη επίθεση, των Κροατών νεοναζί και των Ελλήνων Παναθηναϊκών (έστω κάποιων δεν είναι σωστό το τσουβάλιασμα) φίλων τους. Σκεφτόμαστε και στην αρχή προβληματιστήκαμε πως τίποτα ξανά δεν θα είναι ίδιο. Το συμπέρασμα είναι ένα και μόνο: συνιστά υποχρέωση μας, όλων μας, απέναντι και στον Μιχάλη επαναλαμβάνω, να διατηρήσουμε την κατάσταση ακριβώς όπως ήταν, όσο χρόνο και αν μας πάρει, για να το διαχειριστούμε, να το ξεπεράσουμε και φυσικά να μη ξεχάσουμε ποτέ, που δεν θα το κάνουμε, τον Μιχάλη!

Δεν θα επιτρέψουμε να επιβληθεί ο φόβος, θα κυριαρχήσει η αγάπη, για αυτό που πρεσβεύει όλη η Νέα Φιλαδέλφεια και το γήπεδό μας. Οφείλουμε τώρα πιο πολύ από ποτέ να μείνουμε ενωμένοι, δίπλα στην ομάδα, δίπλα στον ΑΕΚτζη, να αποδείξουμε ότι μπορεί να μας γονάτισε η κατάσταση, μα σηκωθήκαμε ακόμη πιο δυνατοί. Αυτό θα γίνει... Η βία δεν πρέπει να προκαλεί βία, οφείλουμε να μη γίνουμε σαν αυτούς, να μη επιτρέψουμε να ποτιστεί με κακία και μίσος ο κόσμος μας σε καμία περίπτωση. Είναι πολύ μεγάλος ο κίνδυνος να συμβεί αυτό διότι διαβάζουν πράγματα απίθανα, ακούνε ακόμη χειρότερα, αισθάνονται και αντιλαμβάνονται πως όλα γίνονται για να εξυπηρετήσουν σκοπούς και συμφέροντα.

Το πιο σημαντικό όμως είναι η απόδοση δικαιοσύνης. Έως τώρα η αρχή ήταν αυτή που έπρεπε, προφυλακίστηκαν και οι 30, τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι έπιασαν δουλειά οι αδιάφθοροι της Αστυνομίας προκειμένου να διαπιστωθούν και να αποδοθούν ευθύνες και σε αυτούς που δεν ήταν στην πλατεία του αετού, όμως επέτρεψαν και έβαλαν... πλάτη επιχειρησιακά για να γίνει το κακό. Ένα κακό που προκάλεσε την απώλεια της ανθρώπινης ζωής, που έβαλαν στον πάγο τη χαρά, που δημιούργησαν και γέννησαν το αίσθημα του φόβου σε ένα μέρος αγάπης, ευτυχίας και απόλυτης χαράς όπως πάντα υπήρχε στην πλατεία του αετού του γηπέδου της ΑΕΚ.

ΥΓ: Τόσες μέρες πουθενά, άφαντοι και ανύπαρκτοι απέναντι σε μια στεγνή δολοφονία υπό την ανοχή του κράτους και της αστυνομίας. Έψαχνες να βρεις πού είναι ο πρωθυπουργός. Αναζητούσε την UEFA και τον πρόεδρο της προκειμένου να δούμε πως θα αντιδράσουν, τι θα κάνουν, μάταια φυσικά. Ξαφνικά όμως να και οι δυο: συνάντηση λέει στις 16 του Αυγούστου Μητσοτάκη με Τσέφεριν όπου είναι η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα του Σούπερ Καπ της Ευρώπης. Μας κοροϊδεύουν μέσα στα μούτρα μας και με την ανοχή μας. Ντροπή όμως, τεράστια ντροπή! Αυτό και τίποτα άλλο...

Μητσοτακης και Τσέφεριν χαιρετιούνται

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Γιώργος Τσακίρης
Γιώργος Τσακίρης

Όλα ξεκίνησαν για τον Γιώργο Τσακίρη το 1999 στο Παγκόσμιο Άρσης Βαρών στο ΣΕΦ. Έπειτα, ακολούθησε το Εθνοσπόρ το 2000 και το 2001 η παράλληλη ενασχόληση με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ έως και σήμερα με σταθμούς καριέρας την SportDay στο ξεκίνημά της και στον ΣΠΟΡ FM 94.6 (όπου συνεχίζουμε), έπειτα στην Εξέδρα και από το 2011 στο καλύτερο «μαγαζί» απ' όλα: Gazzetta.gr. 22 χρόνια πλέον στο κιτρινόμαυρο ρεπορτάζ και συνεχίζουμε...