Μαρόκο - Κολομβία 1-0: Ιστορική πρόκριση, χέρι-χέρι στις «16» (vid)

Ζωντανό για την πρόκριση το Μαρόκο

bet365

Στην πρώτη της συμμετοχή σε Μουντιάλ η εθνική Μαρόκου πανηγυρίζει την πρόκριση στα νοκ-άουτ, νικώντας την Κολομβία (1-0) η οποία όμως πέρασε επίσης στις «16» και μάλιστα ως πρωτοπόρος.

Στο Μουντιάλ του Κατάρ, η εθνική Ανδρών έγραψε ιστορία πετυχαίνοντας τη σπουδαιότερη πορεία όλων των εποχών για χώρα από την Αφρική, μέχρι την 4η θέση. Οκτώ μήνες αργότερα, οι γυναίκες του Μαρόκου πανηγυρίζουν τη δική τους ιστορική επιτυχία, καθώς σφράγισαν το εισιτήριο για τις «16» καλύτερες ομάδες του κόσμου στην πρώτη τους συμμετοχή σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Οι Λέαινες του Άτλαντα επικράτησαν της Κολομβίας με 1-0 και είδαν τη δευτεραθλήτρια Γερμανίας να «αυτοκτονεί», μένοντας στο καταδικαστικό 1-1 κόντρα στη Νότια Κορέα και μοιραία εκτός ομίλων για πρώτη φορά στην ιστορία της!

Το χρυσό γκολ για τις Μαροκινές που άνοιξε τον δρόμο στο όνειρο πέτυχε η Λαμαρί, στο «rebound» μετά το χαμένο πέναλτι της Σεμπκ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους. Με αυτόν τον συνδυασμό αποτελεσμάτων, η Κολομβία βίωσε μια εντελώς ανώδυνη ήττα, αφού παρέμεινε πρώτη μέχρι τέλους κι έτσι θα αντιμετωπίσει στις «16» την επικίνδυνη Τζαμάικα που άφησε εκτός συνέχειας τη Βραζιλία. Το Μαρόκο από την άλλη θα αναβιώσει τον ημιτελικό του περασμένου Μουντιάλ των ανδρών κόντρα στη Γαλλία.

 

Τελευταία Νέα