Μουντιάλ Γυναικών 2023: Απαρηγόρητες οι Αργεντινές, πλάνταξαν στο κλάμα μετά τον αποκλεισμό δίχως νίκη (vids)

Newsroom
Απαρηγόρητες οι Αργεντίνες με τον αποκλεισμό χωρίς καμία νίκη από τη συνέχεια του Μουντιάλ γυναικών.

bet365

Με τη λήξη του αγώνα με τη Σουηδία, οι παίκτριες της Αργεντινής ξέσπασαν σε κλάματα καθώς δεν κατάφεραν ούτε σε αυτή τη διοργάνωση να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη σε Μουντιάλ γυναικών.

Δεχόμενη δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, η Αργεντινή γνώρισε την ήττα από τη Σουηδία με 0-2 και ταυτόχρονα τον οδυνηρό αποκλεισμό από τη συνέχεια του Μουντιάλ Γυναικών 2023. Οι παίκτριες της "Αλμπισελέστε" ήθελαν μόνο τη νίκη για να έχουν ελπίδες πρόκρισης και με τo σφύριγμα της λήξη ξέσπασαν σε κλάματα.

Απαρηγόρητες έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο, με τον σπαραγμό να είναι ζωγραφισμένος στο πρόσωπο της Γιαμίλα Ροντρίγκες, η οποία πλάνταξε στα κλάματα, με συμπαίκτριες και αντιπάλους να την αγκαλιάζουν.

Αργότερα, και με τα μάτια τους ακόμα δακρυσμένα, οι παίκτριες και όλο το επιτελείο συκεντρώθηκαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και σχημάτισαν αγκαλιασμένοι έναν μεγάλο κύκλο σε μια πολύ δυνατή εικόνα. Η Αργεντινή αποχαιρέτησε το Μουντιάλ Γυναικών 2023 δίχως νίκη, τη χαρά της οποίας συνεχίζει να αγνοεί σε δώδεκα παιχνίδια που έχει δώσει συνολικά στην ιστορία της στη διοργάνωση.

 

Τελευταία Νέα