Μπενφίκα μεταγραφές: Ανακοινώθηκε η επιστροφή του Ντι Μαρία

Μπενφίκα μεταγραφές: Ανακοινώθηκε η επιστροφή του Ντι Μαρία

Ντι Μαρία

bet365

Η Μπενφίκα ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την μεταγραφή του Άνχελ Ντι Μαρία, ο οποίος θα φορέσει ξανά την φανέλα των Αετών της Λισαβόνας έπειτα από 13 χρόνια.

Παίκτης της Μπενφίκα είναι και πάλι ο Άνχελ Ντι Μαρία. Ο Αργεντινός εξτρέμ έμεινε ελεύθερος από την Γιουβέντους, οι Αετοί της Λισαβόνας με σύμμαχο τον φίλο του Νικολάς Οταμέντι τον έπεισαν να επιστρέψει και πλέον έχουμε και τις ανακοινώσεις.

O πρωταθλητής κόσμου με την Αλμπισελέστε επέστρεψε έπειτα από 13 χρόνια στην ομάδα που τον έφερε στην Ευρώπη το 2007. Οι Πορτογάλοι τον είχαν αγοράσει στα 19 του χρόνια από την Ροζάριο Σέντραλ αντί 8 εκατομμυρίων ευρώ και το 2010 τον πούλησαν στην Ρεάλ Μαδρίτης αντί 33 εκατομμυρίων.

Με την Μπενφίκα έχει 121 συμμετοχές, 15 γκολ, 28 ασίστ και έχει κερδίσει ένα πρωτάθλημα και δυο League Cup. Μετά τη Βασίλισσα πήγε σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Παρί Σεν Ζερμέν, Γιουβέντους και εν τέλει επέστρεψε στη Λισαβόνα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα