Σοκαριστική επίθεση με μαχαίρι σε αγώνα ακαδημιών στην Ισπανία (vid)

Σοκαριστική επίθεση με μαχαίρι σε αγώνα ακαδημιών

bet365

Τρομακτικές εικόνες εκτυλίχθηκαν σε αγώνα του πιο διάσημου τουρνουά ακαδημιών στην Ευρώπη που διοργανώνεται στην Ισπανία, όταν ένας συγγενής παιδιού απείλησε να μαχαιρώσει γονέα στην εξέδρα.

Σκηνικά που δεν συμβαίνουν ούτε μεταξύ φανατισμένων οπαδών στα πιο «εχθρικά» ντέρμπι της Ευρώπης σημειώθηκαν σε αγώνα ακαδημιών στην Ισπανία, όταν σύμφωνα με το «Relevo» ένας άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι στην εξέδρα την ώρα που δεκάδες παιδιά αγωνίζονταν λίγα μέτρα πιο δίπλα στο χορτάρι.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο λιμάνι Σοτογκράντε του Κάντιθ και το τουρνουά Ibercup, το διασημότερο τουρνουά ακαδημιών στην Ευρώπη. Στο βίντεο που κατέγραψε παρευρισκόμενος στο ματς, φαίνεται να ξεσπά διαπληκτισμός μεταξύ των γονέων και των κηδεμόνων που βρίσκονταν στις κερκίδες, με έναν από τους συγγενείς να έχει μπει στο γήπεδο οπλισμένος και να απειλεί να μαχαιρώσει άλλον γονέα κρατώντας ένα αιχμηρό αντικείμενο, το οποίο βάσει μιας διαφορετικής εκδοχής από μερίδα ΜΜΕ φέρεται να μην είναι μαχαίρι αλλά βάση selfie stick.

Όλα αυτά, πάντως, ενώ πολλά παιδιά έσπευσαν στο σημείο, την ώρα που ένας από τους διαιτητές των αγώνων που ήταν σε εξέλιξη είδε τι συνέβαινε αλλά δεν επενέβη ποτέ!

 

Τελευταία Νέα