Μπουφόν: Οι Σαουδάραβες του προσφέρουν 30 εκατ. ετησίως για να αφήσει την Πάρμα

Μπουφόν: Οι Σαουδάραβες του προσφέρουν 30 εκατ. ετησίως για να αφήσει την Πάρμα

Μπουφόν: Οι Σαουδάραβες του προσφέρουν 30 εκατ. ετησίως για να αφήσει την Πάρμα

bet365

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν φέρεται να είναι το τελευταίο αστέρι του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου που προσέγγισαν οι Σαουδάραβες προσφέροντάς του 30 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν εξακολουθεί να είναι ενεργός παρά τα 45 του χρόνια παίζοντας αυτή την στιγμή για την ομάδα της παιδικής του ηλικίας, την Πάρμα, στη Serie B. Ο Ιταλός πορτιέρε υπέστη έναν τραυματισμό στον προσαγωγό κατά τη διάρκεια της σεζόν 22/23, αλλά διεκδίκησε τη θέση του με την επιστροφή του και πραγματοποίησε 17 συμμετοχές, καθώς η Πάρμα έφτασε στα πλέι οφ της Serie B. Παρά το γεγονός ότι του απομένει ένας χρόνος στο συμβόλαιο με την Πάρμα, πιθανόν ο πολύπειρο κίπερ να δοκιμάσει μια τελευταία περιπέτεια στη θρυλική του καριέρα. Σ

Σύμφωνα με την Corriere dello Sport, του έχει προταθεί ένα τεράστιο συμβόλαιο για να μετακομίσει στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας. Υποστηρίζεται ότι ένας σύλλογος που δεν έχει γίνει γνωστός ακόμα, προσέφερε στον 45χρονο συμβόλαιο αξίας 30 εκατομμυρίων ετησίως.

Οδεύοντας προς την 28η σεζόν του ως παίκτης, ο νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου φέρεται να αξιολογεί τις επιλογές του. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν τρεις διαθέσιμες επιλογές για τον Μπουφόν ενόψει της σεζόν 23/24. Θα μπορούσε να αποφασίσει να αποσυρθεί από το άθλημα και θα το κάνει ως ο παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές στην Ιταλία και ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες της γενιάς του. Ή, θα μπορούσε να επιλέξει να παραμείνει στην Πάρμα και πιθανότατα θα γίνει ο γηραιότερος τερματοφύλακας του ιταλικού ποδοσφαίρου, ξεπερνώντας τον Αντρέα Πιερομπόν.

Τέλος, μπορεί να αποφασίσει να μετακομίσει στη Μέση Ανατολή για να γίνει ο δεύτερος Ιταλός παίκτης που θα αγωνιστεί στο επαγγελματικό πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας μετά τον Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο, ο οποίος έπαιξε 57 ματς για την Αλ Χιλάλ μεταξύ 2019 και 2021.

 

Τελευταία Νέα