Ουζουνίδης: «Πάντα εκτιμούσα το Ιράν, ήμουν ο πρώτος Έλληνας προπονητής που έφερε Ιρανούς παίκτες»

Newsroom
Ουζουνίδης: «Πάντα εκτιμούσα το Ιράν, ήμουν ο πρώτος Έλληνας προπονητής που έφερε Ιρανούς παίκτες»

bet365

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης παρουσιάστηκε από την Γκολ Γκοχάρ και με δηλώσεις του εγκωμίασε ποδοσφαιρικά τόσο το Ιράν όσο και τους Ιρανούς παίκτες.

Στο Ιράν και την Γκολ Γκοχάρ θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος πριν λίγο καιρό ανακοινώθηκε επίσημα από την ομάδα.

Ο Έλληνας τεχνικός πλέον παρουσιάστηκε από τον ιρανικό σύλλογο και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για αυτή τη νέα πρόκληση στην καριέρα του.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση του συλλόγου για την ευκαιρία που μου έδωσε. Πάντα εκτιμούσα το Ιράν. Μπορώ να πω, πως ήμουν ο πρώτος προπονητής στην Ελλάδα που ήρθε σε επαφή με Ιρανούς ποδοσφαιριστές.

Μου αρέσουν οι Ιρανοί ποδοσφαιριστές, η προσωπικότητά τους και το πώς αγωνίζονται», δήλωσε αρχικά αναφερόμενος στους Καρίμ Ανσαριφάρντ και Μασούντ με τους οποίους συνεργάστηκε στον Πανιώνιο.

«Η ομάδα είναι σε υψηλότερο επίπεδο, απ' ότι περίμενα προτού έρθω εδώ. Ψάχνοντας για τον σύλλογο αντιλήφθηκα πως έχει πολύ πολύ καλή φήμη στον ποδοσφαιρικό κόσμο του Ιράν κάτι που είναι πολύ σημαντικό», προσέθεσε στη συνέχεια.

 

Τελευταία Νέα