Η Οσιγιεκ ανακοίνωσε τον Ευαγγέλου

Newsroom
..

bet365

Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός υπέγραψε στην κροατική ομάδα για μία σεζόν, ενώ υπάρχει και οψιόν επέκτασης της συνεργασίας τους για ακόμη μία.

Διευθετήθηκε σήμερα (20/6) και το τυπικό σκέλος της μετακίνησης του Στέφανου Ευαγγέλου στην Οσιγιεκ, καθώς το μόνο που απέμενε ήταν η κροατική ομάδα να πάρει το «ok» από τη FIFA και η παγκόσμια ομοσπονδία να άρει την ποινή απαγόρευσης μεταγραφών που της είχε επιβάλλει. Οπερ και εγένετο, οπότε και ανακοινώθηκε η προσθήκη του 26χρονου κεντρικού αμυντικού που βρίσκονταν από καιρό στη χώρα και προπονούνταν με το club.

Ο Ελληνας στόπερ που στο παρελθόν έχει περάσει από Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, Πανιώνιο, ΠΑΣ Γιάννινα και μέχρι τον περασμένο Ιανουάριο ήταν στη Σέριφ Τίρασπολ της Μολδαβίας υπέγραψε για 1+1 σεζόν ενώ μεταξύ άλλων σχολίασε πως «φυσικά και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Εχω περάσει από ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός και αυτή η εμπειρία σήμανε πολλά για μένα».

@Photo credits: NK Osijek

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα