Ζιντάν: Έγινε πρεσβευτής ιδρύματος για παιδιά με καρκίνο και βούρκωσε «on camera» (vid)

Κλάμα Ζιντάν

bet365

Ο σπουδαίος Ζινεντίν Ζιντάν έγινε πρεσβευτής ενός ιδρύματος για παιδιά με καρκίνο και κατά τη διάρκεια της ομιλίας του δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του.

O Ζινεντίν Ζιντάν μας έχει συνηθίσει σε ένα... επιβλητικό παρουασιαστικό, όμως ακόμα και αυτός έχει τις «ευαισθησίες» του. Ο Γάλλος θρύλος του ποδοσφαίρου έγινε πρεσβευτής του ιδρύματος «Le Roint Rose» για παιδιά με καρκίνο και κατά την ομιλία του «έσπασε» από την συγκίνηση και δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα του.

Το εν λόγω ίδρυμα αφορά παιδιά που βρίσκονται σε τελικό στάδιο και έχει ως στόχο να «φύγουν» με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να βοηθήσουν στην αποκατάσταση της ψυχικής υγείας των γονέων.

«Είμαι περήφανος που μπορώ να είμαι ο χορηγός του έργου σας. Κύριε Δήμαρχε του Ιστρ μπορείτε να είστε περήφανοι που υποσχόμαστε κάτι εξαιρετικό όπως κάνετε και από τη θέση σας. Για όλες αυτές τις οικογένειες. Σας έχω τεράστια εκτίμηση.

Το να χάσεις ένα παιδί είναι το πιο τρομερό πράγμα που υπάρχει, συμφωνούμε όλοι. Οι γονείς μου το έζησαν και ξέρω ότι είναι δύσκολο.

Έχετε επιλέξει το σωστό άτομο και θα σας υποστηρίξω πλήρως. Μπορέσαμε να συζητήσουμε όλα όσα είπατε, το έργο σας είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετικό. Για αυτές τις οικογένειες, είναι απίστευτο πράγμα», ανέφερε ο δακρυσμένος Ζιζού.

 

Τελευταία Νέα