Ο Μπαλοτέλι μεταμφιέστηκε ως Pikachu για να πάει σε πάρτι και γρονθοκόπησε τον αθλητικό διευθυντή της Σιόν!

Newsroom
Ο Μπαλοτέλι χτύπησε τον αθλητικό διευθυντή της Σιόν σε πάρτι, ντυμένος ως Pikachu!

bet365

Το βαρέλι δεν έχει πάτο στην καριέρα και την εξωαγωνιστική ζωή του Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος σύμφωνα με ελβετικό Μέσο μεταμφιέστηκε σε Pikachu για να βρεθεί κρυφά σε πάρτι συνοδευόμενος από τον αθλητικό διευθυντή της Σιόν, τον οποίο και γρονθοκόπησε!

Οι εξωγηπεδικές ιστορίες απείρου κάλλους στην καριέρα του Μάριο Μπαλοτέλι μοιάζουν αναρίθμητες, αλλά μία νέα έρχεται να διεκδικήσει με αξιώσεις τη θέση της πολύ ψηλά στη λίστα.

Ο Ιταλός άλλοτε σταρ των ευρωπαϊκών γηπέδων με τον απότομο κατήφορο στην καριέρα του, διανύει μια ταραχώδη σεζόν γεμάτη μεταπτώσεις στην ελβετική Σιόν, μετρώντας ήδη περιστατικά όπως αυτό του Σεπτεμβρίου όταν τον πήραν... σηκωτό από μπαρ και τέθηκε εκτός προπονήσεων, πριν επιστρέψει σκοράροντας σε τέσσερις διαδοχικούς αγώνες.

Αυτή τη φορά, μάλλον ξεπέρασε τον εαυτό του. Σύμφωνα με την ελβετική ιστοσελίδα «Blick», ο «Super Mario» γρονθοκόπησε τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας του, ο οποίος τον είχε συνοδεύσει κρυφά σε πάρτι κάνοντας του το... χατίρι. Κι όλα αυτά, ντυμένος ως Pikachu!

Το ελβετικό δημοσίευμα αναφέρει ότι το περιστατικό έλαβε χώρα στα μέσα Φεβρουαρίου και την περίοδο του καρναβαλιού, με τον Μπαλοτέλι να έχει δώσει δικαιώματα εκ νέου λίγο νωρίτερα, κατά τη διάρκεια του χειμερινού break της ελβετικής Λίγκας και της μίνι προετοιμασίας του κλαμπ στην Ισπανία, όταν ο προπονητής του, Φάμπιο Σελεστίνι τον είχε βρει μεθυσμένο στο ξενοδοχείο κι αποφάσισε να «καλύψει» το γεγονός με το πρόσχημα ενός τραυματισμού.

Στις 18 Φεβρουαρίου και μετά το η Σιόν αντιμετώπισε τη Βίντερτουρ (1-1), ο απών Μπαλοτέλι λόγω του δήθεν τραυματισμού στον μηρό, πήγε σε πάρτι αργά το βράδυ ντυμένος ως ο γνωστός χαρακτήρα των Pokemon, Pikachu, συνοδευόμενος από τον αθλητικό διευθυντή, Μπαρτελέμι Κονσταντέν, ο οποίος μεταμφιέστηκε σε χαρακτήρα του «Casa De Papel»!

Τα πράγματα στο πάρτι άρχισαν να «στραβώνουν» όταν ένας εκ των παρευρισκόμενων αναγνώρισε τον Μπαλοτέλι και τον τράβηξε βίντεο. Ο Ιταλός εξοργίστηκε, άρχισε τις βρισιές κι εν τέλει τον χτύπησε. Και μέσα σε όλη τη φασαρία, δεν τη γλίτωσε ούτε ο αθλητικός διευθυντής, τον οποίο ο Μπαλοτέλι γρονθοκόπησε επίσης και υποχρέωσε να δει τα επόμενα παιχνίδια με μαυρισμένο μάτι!

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

Τελευταία Νέα