Παναθηναϊκός: Μεγάλη ανατροπή της Κ19 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πρόκριση

Παναθηναϊκός: Μεγάλη ανατροπή της Κ19 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πρόκριση

Newsroom
παο

bet365

Σε μία εντυπωσιακή ανατροπή έφτασε η ομάδα της Κ19 του Παναθηναϊκού κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του τουρνουά ICGT.

Εξαιρετική είναι μέχρι στιγμής η παρουσία της Κ19 του Παναθηναϊκού στο διεθνή τουρνουά ICGT που διεξάγεται στο Ούτχεστ της Ολλανδίας, καθώς η ομάδα των Σαμίου και Ντρένοβα προκρίθηκε στα ημιτελικά μετά από όμιλο με Φίτεσε, Ούτχεστ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Συγκεκριμένα, με την ισοπαλία κόντρα στον ολλανδικό σύλλογο (0-0) και τη μεγάλη νίκη με τους διοργανωτές (3-0), οι Πράσινοι έφτασαν σε μία μεγάλη νίκη κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μάλιστα με ανατροπή.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον αγγλικό σύλλογο μπροστά στο σκορ με 1-0 χάρη στο γκολ του Ματέο Σάις, όμως στο δεύτερο μέρος, ο Παναθηναϊκός έφτασε στην ολική ανατροπή. Ο Νταμπίζας με εκτέλεση φάουλ και ο Μπιλάλ με ωραίο πλασέ διαμόρφωσαν το τελικό 2-1 και χάρισαν την πρόκριση στα ημιτελικά. Εκεί θα αντιμετωπίσει την Άλκμααρ, η οποία κατέκτησε το UEFA Youth League και μάλιστα με επιβλητικό τρόπο βάση της πορείας της.

Αναλυτικά ο όμιλος:

1. Παναθηναϊκός 7 (5-1)
2. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 6 (5-2)
3.Φίτεσε 4 (6-2)
4. Ούτχεστ 0 (0-11)

@Photo credits: eurokinissi
 

Τελευταία Νέα