Σέλτικ: Σήκωσε το 53ο πρωτάθλημα της ιστορίας της (vid)

Σέλτικ: Σήκωσε το 53ο πρωτάθλημα της ιστορίας της (vid)

Πρωταθλήτρια Σκωτίας η Σέλτικ

bet365

Μετά το τελευταίο εντός έδρας ματς της Σέλτικ, κόντρα στην Αμπερντίν, η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου σήκωσε το 53ο πρωτάθλημα στην ιστορία του κλαμπ.

Η Σέλτικ είχε κλειδώσει το 53ο πρωτάθλημα της ιστορίας της πριν από 20 ημέρες, με τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν και το Σάββατο (27/5) έφτασε η ώρα της απονομής. Η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου, στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος για την τρέχουσα σεζόν νίκησε με 5-0 την Αμπερντίν, έφτασε τους 99 βαθμούς, επτά περισσότερους από τη δεύτερη Ρέιντζερς και μετά τον αγώνα ακολούθησε η απονομή.

Οι Κέλτες έκαναν «back to back», πανηγύρισαν το 53ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους, 12ο τα τελευταία 13 χρόνια και δεύτερο υπό τις οδηγίες του Ελληνοαυστραλού τεχνικού. Οι Προτεστάντες... μείωσαν την απόσταση από την «αιώνια» αντίπαλο Ρέιντζερς, η οποία έχει στεφθεί 55 φορές πρωταθλήτρια.

Θυμίζουμε πως ο Γιώργος Γιακουμάκης ήταν μέλος της Σέλτικ μέχρι τον Φεβρουάριο που αποχώρησε για την Ατλάντα. Ο διεθνής σέντερ φορ μέτρησε 19 εμφανίσεις στη φετινή Premiership με έξι γκολ και μια ασίστ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα